Αριστερές ισότητες…

Αριστερές ισότητες…

του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ(*)

Μπορεί να κόπτονται οι “αριστεροί” για την ισότητα, στην πράξη όμως ενίοτε οι ίδιοι φαίνονται να είναι πιο ίσοι απ΄ τους άλλους! Αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε κοιτάζοντας την οθόνη του pc μου κατά την διάρκεια της χθεσινής κατεπείγουσας συνεδρίασης (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου! Και ο λόγος της παραπάνω διαπίστωσης ήταν πως ενώ όλοι οι συμμετέχοντες στην συνεδρίαση είχαμε από μια σύνδεση με το σύστημα, στην οποία και αναγράφονταν το όνομα ενός εκάστου, ο πρώην δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής είχε δύο! Μία σαν Δρακονταειδής Κωνσταντίνος και μια σαν Κωνσταντίνος Δρακονταειδής!!

Αρχικά θεωρήσαμε πως επρόκειτο για κάποιο στιγμιαίο μπέρδεμα του συστήματος. Μετά όμως διαπιστώσαμε πως τίποτε τέτοιο δεν συνέβαινε και ότι οι δυο συνδέσεις παρέμεναν σταθερές και λειτουργούσαν κανονικά, μόλο που τον λόγο έπαιρνε μονίμως ο Δρακονταειδής Κωνσταντίνος, (όπως φαίνεται και στην κάτω εικόνα…) Ο άλλος παρέμενε μουγκός!

Τελικά θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να ξέραμε την σκοπιμότητα της δεύτερης σύνδεσης, όπως και ποιος παρακολουθούσε την συνεδρίαση απ΄ αυτήν…

(* Ο Νίκος Γαζής είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας με την παράταξη “Δίαυλος”)

Αριστερές ισότητες…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *