Δράση δικτύου εθελοντών του Δήμου Λευκάδας

Δράση δικτύου εθελοντών του Δήμου Λευκάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 19/10/2020

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Δράση Δικτύου Εθελοντών Δήμου Λευκάδας

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δράση ανανέωσης των προσόψεων των δύο παιδικών σταθμών επί της οδού Θεόδωρου Στράτου στη πόλη της Λευκάδας, που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Λευκάδας στις 27/9, 4/10 και 18/10.

 

Σκοπός της δράσης ήταν αφενός η κοινωνική προσέγγιση του εθελοντισμού μέσα από μεικτές ομάδες πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στον τόπο τους, και αφετέρου η αισθητική αναβάθμιση των προσόψεων των παιδικών σταθμών, ώστε να γίνει πιο ευχάριστη η παραμονή των παιδιών στον αύλειο χώρο.

Δράση δικτύου εθελοντών του Δήμου Λευκάδας

Οι εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, καθώς συμμετείχαν και στις τρεις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Οι ίδιοι συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το αντικείμενο της δράσης, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό για τους ωφελούμενους των παιδικών σταθμών και την  πόλη.

Δράση δικτύου εθελοντών του Δήμου Λευκάδας

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις εθελοντικές μας δράσεις, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Πρόνοιας, (τηλ.2645360592 ή 2645360524), και να εγγραφεί στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Λευκάδας.

 

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στις προσκλήσεις του δήμου και προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες δράσεις μας.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *