Δημόσια επιστολή της Κατερίνας Σ. Καββαδά

Δημόσια επιστολή της Κατερίνας Σ. Καββαδά

κ.κ δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς των λεγόμενων από το άτομο μου θεσμικά με την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου Μεγανησίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης “Ενωτική Αναγεννηση” . Είναι γνωστό σε όλους ότι σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία και όχι μόνο, με διακρίνει η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια , η καθαρότητα , η ευθύτητα, το ήθος, το περί δικαίου αίσθημα και η διαφάνεια σε όλα. Δεν εκφράζω τίποτε και σε καμμία περίπτωση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία αποδείξεις και τεκμηρίωση . Δεν έχω μάθει να κινούμαι και να ενεργώ υπόγεια, δεν έχω “καβαλήσει ποτέ το καλάμι”, δεν συκοφαντώ ποτέ . Κι αυτό γιατί σέβομαι πρώτα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους δημότες, τους θεσμούς και γενικά την πολιτική σκηνή. Γιατί είμαι υγιές πολιτικό ον.
Σας καλώ λοιπόν να ανακαλέσετε τους χαρακτηρισμούς “σενάρια επιστημονικής φαντασίας ” σενάρια φαντασιοπληξίας” και λοιπές εκφράσεις που αποδώσατε στα λεγόμενα μου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και των δύο δήμων. Σταθείτε αντρίκια καθαρά αναλάβετε έστω για μια φορά την ευθύνη των λόγων και των πράξεών σας.
Αν όντως δεν μεθοδεύεται μελλοντική προσάρτηση του Μεγανησίου ως αντιδημαρχία στο δήμο Λευκάδας τότε κινηθείτε ανάλογα και δυναμικά να αποτρέψετε κάθε τέτοια πρόθεση….γιατί αν δεν το γνωρίζετε το ΥΠ ΕΣ έχει αρχίσει ήδη και μελετά κάποιες συγχωνεύσεις μικρών και μη βιώσιμων δήμων…..θα ερωτηθεί φαντάζομαι και η ΚΕΔΕ ε???!!!
Σταματήστε λοιπόν τις υπόγειες διαδρομές με “συγγενικά” και κυβερνητικά” αβανταρίσματα η/και υποδείξεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα βρείτε απέναντι σας τον κόσμο του Μεγανησίου αγανακτισμένο και εμένα προσωπικά με αποδείξεις και στοιχεία . Πάψτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…εκτίθεστε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.