Ευεργετική η επίσκεψη του ΥΠΕ-άρχη φέρνει προσλήψεις!

Ευεργετική η επίσκεψη του ΥΠΕ άρχη φέρνει προσλήψεις!

Δεν πρόφθασε καλά -καλά να φύγει ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Καρβέλης απ΄ τον τόπο μας, μετά την χθεσινή περιοδεία του στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του νησιού μας και από σήμερα δρομολογούνται προσλήψεις που θα καλύψουν σύντομα πολλές από τις υπάρχουσες ελλείψεις προσωπικού.

-Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας λοιπόν, δρομολογήθηκε ήδη από σήμερα κιόλας η πρόσληψη τεσσάρων τεχνολόγων του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, πριν καν συμπληρωθεί 24ωρο από την αναφορά αυτής της έλλειψης στον ΥΠΕ-άρχη από τις εργαζόμενες τεχνολόγους στην χθεσινή επίσκεψή του εκεί,  όπως γράψαμε στο σχετικό ρεπορτάζ.

-Ανοίγει επίσης λίστα και για το υπόλοιπο προσωπικό με σκοπό στους 51 προσληφθέντες να προστεθούν ακόμη δέκα και να φτάσουν συνολικά τους 61.

-Από τους 12 μονίμους γιατρούς οι θέσεις των οποίων έχουν προκηρυχθεί, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει για τις 11 θέσεις οι οποίοι ευελπιστούμε πως σύντομα θα προσληφθούν, αφού γίνεται κάθε προσπάθεια να περιοριστεί ο χρόνος των διαδικασιών πρόσληψης. Η μοναδική θέση ιατρού  για την οποία δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος είναι της ειδικότητας νεφρολόγου.

-Για την προσεχή περίοδο αναμένονται 15 νέα μηχανήματα αιμοκάθαρσης και λοιπός ιατρικός εξοπλισμός του Νοσοκομείου συνολικής αξίας περίπου 800. 000 ευρώ!

– Μόλις ολοκληρωθεί και παραδοθεί η μελέτη του κ. Κατηφόρη για μεγάλη ανακατασκευή-επισκευή του Κέντρου Υγείας Βασιλικής, θα ψάξουμε αμέσως για χρηματοδότησή της έχοντας και την συνδρομή του Υπουργού Υγείας, όπως διαβεβαιώνει ο βουλευτής.

Είναι φανερό πως η επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ  σε συνδυασμό με την κινητικότητα του βουλευτή και του Διοικητή του Νοσοκομείου, αποδείχτηκαν ευεργετικές και θα προωθήσουν λύσεις σε παγιωμένα τα τελευταία χρόνια προβλήματα, βελτιώνοντας την παροχή δημόσιας Υγείας στις  δομές του τόπου μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *