Το σχόλιο της ημέρας: Μούγκα στη στρούγκα;

Το σχόλιο της ημέρας: Μούγκα στη στρούγκα;

Γνωρίζουμε βέβαια πως τα κατεπείγοντα  Δημοτικά Συμβούλια -εκτός που δεν έχουν προ ημερησίας διατάξεως διαδικασία με ανακοινώσεις, ερωτήσεις και τοποθετήσεις- είναι μονοθεματικά, δηλαδή συζητείται μόνο το επείγον ζήτημα για το οποίο συνεκλήθησαν. Περιμέναμε όμως πως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, το προεδρείο του (που από μόνο του επωμίστηκε την ευθύνη της διερεύνησης και της αποκάλυψης του δράστη της γνωστής απεχθούς ύβρεως, η οποία καλώς ή κακώς για τρεις εβδομάδες τώρα απασχολεί ολόκληρη την Λευκάδα), θα είχε κάτι να ανακοινώσει στο Σώμα σχετικά. Δεν εννοούμε βέβαια πως περιμέναμε να μας ανακοινώσει κανένα συγκεκριμένο …αποτέλεσμα της έρευνας, αλλά όσο να ΄ναι, μια ελάχιστη ενημέρωση περί των “ενεργειών” τους την περίμεναν, ιδιαίτερα οι απλοί δημοτικοί σύμβουλοι που ούτε προσκλήθηκαν ούτε συμμετείχαν στην πρόσφατη συνάντηση των αρχηγών… (Και με την ευκαιρία να πούμε, πως μπορεί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αυτού του Δ. Σ. -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- να συμμετέχουν σε συνδυασμούς, αυτό όμως καθόλου δεν αποστερεί το δικαίωμα του καθενός εξ αυτών να ενημερώνεται, ούτε και κατ’  ελάχιστον περιορίζει την αυτόβουλη λειτουργία του. Που πάει να πει πως το μοντέλο, που λανσάρισε ο προηγούμενος δήμαρχος, να αγνοεί επιδεικτικά κατά την ιδιαίτερη εκτός συμβουλίου ενημέρωση που έκανε προς το Σώμα δια μέσου των επικεφαλής των παρατάξεων, τους πρώην “δικούς του” δημοτικούς  συμβούλους που τον “χαιρέτισαν” και ανεξαρτητοποιήθηκαν, με σκοπό να τους τιμωρήσει, καλό θα είναι να ξεχαστεί πάραυτα σε τούτο το Δ, Σ.)

Αντ΄ αυτών των προσδοκιών τους λοιπόν, …μούγκα στη στρούγκα! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά υπήρξε  και μια εντυπωσιακή ομοψυχία που επικράτησε στο προς συζήτηση θέμα, που προβλημάτισε αρκετούς με τους οποίους συζήτησα σχετικά.

Βρε λέτε η έρευνα τελικά να ενώνει;

Εγώ πάντως ζήτησα να μπει σαν προμετωπίδα σε τούτο το σχόλιο η φωτογραφία με την αγαπούλα από προηγούμενο άρθρο του ΦΟΡΤΣΑ, που δεν ξέρω γιατί, αλλά προσωπικά πολύ μου άρεσε…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *