Ο Τηλυκράτης ευχαριστεί τους Χορηγούς

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

A.O.N.  ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Α.Μ. 6031

                                Ευχαριστήρια Επιστολή

 

Η Διοίκηση του Τηλυκράτη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που  στήριξαν οικονομικά την ομάδα, αλλά και τους φίλους της που πίστεψαν και κατέθεσαν ένα κομμάτι από την ψυχή τους στην συνολική προσπάθεια, και υπήρξαν αρωγοί στην αναγέννησής της.

Mε την λήξη της αγωνιστικής σαιζόν φτάσαμε για φέτος, στο τέλος μιας σκληρής και επίπονης διαδρομής, κατά την οποία με προσπάθεια τόσο δική μας όσο και κυρίως των ποδοσφαιριστών μας, θεωρούμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της  ομάδας μας.

Προσπαθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα με έργα και όχι με λόγια, και πάντα στα πλαίσια της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η σύγχρονη κοινωνία μας, να κρατήσουμε ψηλά την σημαία ενός ιστορικού σωματείου με βαθιές ρίζες και αυθεντικότητα και να συμβάλουμε στην εξέλιξή του.

Στην χρονιά που πέρασε, φροντίσαμε ως Διοίκηση μέσα από πολλές αντιξοότητες, να  βρούμε  μια σταθερή βάση  για να στηριχτούμε,  μέσα  στο σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου,  με γνώμονα πάντα την αλληλεγγύη τον σεβασμό και την ηθική, γιατί έτσι πιστέψαμε ότι θα συμβάλλουμε στην υγιή ανάπτυξη του αθλήματος.

Προσπαθήσαμε να ξαναφέρουμε τον αγνό απογοητευμένο φίλαθλο  κόσμο στο γήπεδο, και να κερδίσουμε σταδιακά την αξιοπιστία του σωματείου με τη συνέπεια στις υποσχέσεις μας.

Στηριχθήκαμε αποκλειστικά στα δικά μας πόδια,  και αποφεύγοντας τις υπερβολές, δημιουργήσαμε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό μέσα και έξω από το γήπεδο, με καλές  προοπτικές για το μέλλον.

Η δημιουργία της ακαδημίας του Τηλυκράτη που αποτελούσε πρωταρχική μας επιδίωξη, έγινε πραγματικότητα και με σωστή διαχείριση θεωρούμε ότι μελλοντικά θα αποτελέσει τον κύριο τροφοδότη  σε άτομα σωστά στη κοινωνία μας, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό για την πρώτη ομάδα. Η επιλογή της ακαδημίας μας, στις 125 πανελλαδικά ακαδημίες που θα συμμετέχουν σε καινοτόμο πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε, ήρθε ως επιστέγασμα της συνολικής προσπάθειας που έγινε.

Με την στήριξη

ακόμα και του πιο δύσπιστου πλέον φιλάθλου, στην νέα σαιζόν που για μας έχει ήδη αρχίσει, ο Τηλυκράτης θα είναι ακόμα πιο δυνατός, και πανέτοιμος για το βήμα παραπάνω.

 

Λευκάδα 27-4-2015

ΤΟ  Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *