Ανοιξιάτικη σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας απ΄ το Ναυτικό Όμιλο Λευκάδας

ΝΟΛ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει την ανοιξιάτικη σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (Φεβρουάριος-Απρίλιος 2015) με τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.
Το τμήμα αρχαρίων απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν και να μυηθούν στην ιστιοπλοΐα και τη ναυτική τέχνη. Για να παρακολουθήσει κανείς το τμήμα αυτό δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις και περιλαμβάνει 16 τετράωρα πρακτικής άσκησης, 8 δίωρα θεωρητικών μαθημάτων και ένα εκπαιδευτικό διήμερο με σκάφη του Ομίλου. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι μαθητές δίνουν γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του ¨Διπλώματος Ιστιοπλοΐας¨ με το οποίο μπορούν να διακυβερνήσουν ή να ναυλώσουν ιστιοπλοϊκό σκάφος. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Το τμήμα των προχωρημένων απευθύνεται σε απόφοιτους του τμήματος αρχαρίων που επιθυμούν να εμπεδώσουν τις γνώσεις του πρώτου τμήματος, να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στη διακυβέρνηση ιστιοπλοϊκού σκάφους και να εμβαθύνουν αποκτώντας βασικές γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ομίλου στο 2645025660 ή με τον έφορο ανοιχτής θαλάσσης στο 6974820410.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *