Συνέβη πριν από λίγο: Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας!

Συνέβη πριν από λίγο: Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας!

Σαν βέβαιος αντικαταστάτης του φέρεται ο αντιδήμαρχος και πρώτος τη τάξει αναπληρωτής (και εξάδελφός) του Θανάσης Περδικάρης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν μετά την αιφνίδια παραίτηση σήμερα το πρωί του δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο! Σύμφωνα δε με τις πρώτες πληροφορίες μας, η αιτία που οδήγησε τον αιρετό στην δραματική και απρόβλεπτη αυτή απόφασή του, έξι μόλις μέρες μετά την φαντασμαγορική “λογοδοσία”του στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου, ήταν η πολύ σκληρή κριτική που του ασκήθηκε από κάποιους δήθεν δημοσιογράφους – συνταξιούχους των τοπικών μέσων γι αυτή την λογοδοσία, αλλά και οι κλιμακούμενες αντιδράσεις των επαγγελματιών της Δυτικής Λευκάδας οι οποίοι τον βλέπουν σαν καταστροφέα τους μετά το κλείσιμο του δρόμου Απόλπαινας-Τσουκαλάδες, που θεωρούν πως ουσιαστικά αποκλείει τους τουρίστες απ΄τις επιχειρήσεις τους.

Το κερασάκι που ξεχείλισε το ποτήρι της αντοχής του δημάρχου λοιπόν, ήταν η σφοδρή επίθεση που δέχτηκε -σε δημόσιο χώρο-χθες το βράδυ από επαγγελματία του Αγίου Νικήτα, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο… Μετά απ΄ αυτό το πολύ δυσάρεστο για τον ίδιο συμβάν μάλιστα, μια έγκυρη πηγή απ΄ το περιβάλλον του λέει πως αγανακτισμένος ο αιρετός προσανατολίζεται να μεταναστεύσει στην Κίνα κι ότι ήδη έχει έρθει σε επαφή με την πρεσβεία της μεγάλης αυτής χώρας (βλπ. φωτογραφία) αλλά και με τον μέχρι σήμερα συνάδελφό του δήμαρχο της εκεί αδελφής πόλης…

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη, αλλά και για τις παρενέργειες της παραίτησης στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπου έτσι κι αλλιώς δεν περνάνε και τις πλέον ανέφελες μέρες τους, θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Σχολιάστε

  1. νεκταριος

    χρονια πολλα καλη πρωτοαπριλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *