Γιαλός: Μια απ΄ τις καλύτερες πλαζ της Λευκάδας!

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!

Έχω την εντύπωση πως η παραλία του Γιαλού (κάτω από τα χωριά Αθάνι και Δράγανο), είναι μια απ΄ τις καλύτερες παραλίες του νησιού μας, αν όχι η καλύτερη, παρότι είναι μάλλον παρεξηγημένη -για να μην πω «αδικημένη»- σε σύγκριση με τις υπόλοιπες παραλίες-πλαζ της Δυτικής Λευκάδας.

Με τον δρόμο ολοκληρωμένο πλέον, μετά τις ζημιές απ΄ τον σεισμό του 2015, η προσέλευση είναι ασφαλέστερη από ποτέ, με ασφαλτόστρωση καθ΄ όλο το μήκος του, εκτός από τα τελευταία τριάντα μέτρα! Που σημαίνει πως αντικειμενικά εξεταζόμενη η παραλία του Γιαλού μάλλον πλεονεκτεί από όλες τις παραλίες του νησιού μας, διάσημες ή λιγότερο διάσημες!

Για να καταλάβετε το γιατί, δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί:

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!

Απέραντη σε μήκος (αλλά και σε πλάτος) η παραλία του Γιαλού, είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη και επίδοξο κολυμβητή, εξασφαλίζοντάς του απλά το χώρο, ή τις διευκολύνσεις που επιθυμεί…

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!

Καθάρια και διάφανα τα τυρκουάζ νερά του, είναι βέβαιο πως εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη, ενώ η άπλα που απολαμβάνουν οι λουόμενοι είναι κάτι που δεν μπορούν ούτε να ονειρευτούν οι επισκέπτες των πιο διάσημων γειτονικών παραλιών…

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!Βέβαια υπάρχει κι η δυνατότητα της ενοικιαζόμενης ομπρέλας μετά ξαπλώστρας, για τους πιο απαιτητικούς, χωρίς όμως την «σαρδελοποίηση» άλλων παραλιών…Και υπάρχουν κι οι καντίνες που παρέχουν τις στοιχειώδεις εξυπηρετήσεις…

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!

Κι ακόμα υπάρχουν στρωμένοι και οι πολύ χρήσιμοι διάδρομοι, που βοηθούν τον (ξυπόλητο) επισκέπτη να περπατήσει μέχρι την θάλασσα, χωρίς να πάθουν εγκαύματα τα πέλματά του απ΄ την καυτή μεσημεριανή άμμο!

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!

Άφθονες είναι και οι παρεχόμενες θέσεις πάρκινγκ, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από κάθε εποχούμενο…

****

Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας! Γιαλός: Η πιο παρεξηγημένη παραλία της Λευκάδας!

 

 

3 Σχόλια

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΜΟΣ

  Ουδείς διαφωνεί με τη φυσική ομορφιά της παραλίας, ίσως όμως να μη γνωρίζεις αγαπητέ Νίκο, το ότι: Ο δρόμος προς την παραλία, δεν έχει δοθεί επίσημα στην κυκλοφορία, επειδή ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως το έργο. Ένεκα του γεγονότος αυτού, ούτε ο Δήμος, ούτε η Κτηματική έχουν παραχωρήσει την παραλία για ομπρέλες και ξαπλώστρες και ούτε για καντίνες. Αυτό θα πει πως ότι λειτουργεί εκεί δεν είναι νόμιμο. Δεν γνωρίζω επίσης αν τουλάχιστον κόβονται αποδείξεις για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  • FortsaLefkada

   Αυτό ακριβώς είναι το περίεργο Γιάννη! Ότι αν και ο δρόμος είναι τελειωμένος και πολύ ασφαλέστερος από πριν, αλλά και από όλους τους δρόμους που οδηγούν σε δυτικές παραλίες, ακόμη δεν έχει παραδοθεί «επίσημα»! Ο ισχυρισμός πως πρέπει να πέσουν ακόμα καμιά τριανταριά μέτρα (νέα) άσφαλτος,-γιατί παλιά υπάρχει- το κάνει ακόμα πιο περίεργο. Για τα υπόλοιπα (περί νομιμότητας) δεν γνωρίζω, αλλά αλίμονο αν δεν προσφέρονταν κι αυτές οι στοιχειώδεις υπηρεσίες σε τόσο κόσμο που έτσι κι αλλιώς πάει εκεί… Άλλωστε κι εκεί που υποτίθεται πως αυτά παρέχονται και λειτουργούν νόμιμα, βρίθουν από υπερβάσεις κι από κάθε είδους παραβάσεις, όπως πολύ καλά όλοι γνωρίζουμε…

   • ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΜΟΣ

    Εμείς λέμε ότι ο δρόμος είναι πιο ασφαλής από πριν και δεν διαφωνώ, όμως αν συμβεί οτιδήποτε, ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη. Το θέμα, λοιπόν, εδώ είναι και γραφειοκρατικό αλλά και ουσιαστικό. Για την απόλυτη παρανομία εκεί, από κάποιους που διαχρονικά εκμεταλλεύονται την «αδυναμία» επιβολής της νομιμότητας, δε θα πρέπει να έχουμε αμφιβολίες. Τέλος το να προβάλλεται η ικανοποιητική ή ακόμη και τέλεια εξυπηρέτηση, εν μέσω απολύτου παρανομίας, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *