Το σχόλιο της ημέρας: Παραλείψεις…

Το σχόλιο της ημέρας: Παραλείψεις…

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σωτήρη Σκιαδαρέση τον θεωρούμε άνθρωπο ευγενή. Γι αυτό και εκπλαγήκαμε πολύ που στην πριν από λίγο  “Δήλωσή” του (που αναρτήσαμε με τίτλο “Δήλωση-κάλεσμα του νικητή των εκλογών Σωτήρη Σκιαδαρέση”) ευχαρίστησε τους πάντες, εκτός του προσώπου που συνετέλεσε τα μέγιστα στον εκλογικό του θρίαμβο! Γιατί ασφαλώς και ξέρει πως έγινε (και σε ποιον οφείλεται), μια νίκη που κάθε λογική πρόβλεψη την περίμενε με ποσοστό 55-58%, να εκτιναχτεί σε ποσοστά θριάμβου, πάνω από 70%!

Θεωρούμε πως η παράλειψη αυτή του προέδρου οφείλεται αποκλειστικά στην ένταση της ημέρας και καμιά πρόθεση δεν είχε να μειώσει το γενικώς πανθομολογούμενο κατόρθωμα του εν λόγω “προσώπου”. Ευελπιστούμε συνεπώς ότι θα σπεύσει να αποκαταστήσει τα πράγματα κι ότι θα δημοσιοποιήσει την ευγνωμοσύνη του άμεσα, ευχαριστώντας δημόσια το  “πρόσωπο”.

Ακόμη κι αν δεν το πράξει όμως, μικρό το κακό. Γιατί οι Λευκαδίτες γνωρίζουν πολύ καλά  τις επιδόσεις του “προσώπου” πλέον κι όχι μόνο τις πιστώνουν εκεί πρέπει, αλλά δίνουν κι οι ίδιοι την απάντησή τους!

Ευτυχώς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *