Το ανέκδοτο της ημέρας: Χρονομέτρης!

Το ανέκδοτο της ημέρας: Χρονομέτρης!

Το ακούσαμε κι αυτό στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: Ο επικεφαλής της παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” και πρώην δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής, διαμαρτυρόμενος για την υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου των άλλων ομιλητών, απείλησε πως θα φέρει ο ίδιος χρονόμετρο, ώστε να τηρηθεί έτσι η διασαλευθείσα νομιμότητα! Και το καλύτερο ήταν όταν συμπλήρωσε πως θα χρονομετρά και τις δικές του ομιλίες και παρεμβάσεις!

Τότε ήταν που χαμογέλασε κάθε πικραμένος στην αίθουσα, καθότι όπως καλά γνωρίζουν όλοι οι παροικούντες στην αίθουσα, είναι ο ίδιος που όχι μόνο κάνει τις μεγαλύτερες υπερβάσεις στον χρόνο που του αναλογεί, αλλά συχνότατα παίρνει και τον λόγο μετά την δευτερολογία του αυθαίρετα και όσες φορές το επιθυμεί, εκμεταλλευόμενος την ανεξήγητη -μέχρι παρεξήγησης- ανοχή που του δείχνει ο πρόεδρος!

Και να σκεφθεί κανείς πως η “απειλή”  αυτή του αιρετού, έγινε μόλις που είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε τους ατέλειωτους και ανιαρούς εκείνους μονόλογούς του, κατά στην περασμένη θητεία του (σαν δήμαρχος), όταν μιλούσε περίπου τον μισό από τον συνολικό χρόνο που διαρκούσε η κάθε συνεδρίαση και οι πάσης φύσεως ακροατές του πάλευαν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά…

ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *