Απάντηση χωρίς την ερώτηση = σκορδαλιά χωρίς σκόρδο

Απάντηση χωρίς ερώτηση & σκορδαλιά χωρίς σκόρδο

Απάντηση χωρίς ερώτηση & σκορδαλιά χωρίς σκόρδο

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ: Στον χώρο των ΜΜΕ είθισται όταν δημοσιεύουμε μια απάντηση σε  κάποιον, να δημοσιεύσουμε πριν και το ερέθισμα (δηλαδή την ερώτηση, την δήλωση ή την τοποθέτηση τέλος πάντων αυτού του κάποιου) που ήταν ο λόγος για να υπάρξει -κι εμείς να δημοσιεύσουμε- την απάντηση. Διαφορετικά και επειδή λείπει εντελώς η βάση της απάντησης, πολύ φοβάμαι πως είναι σαν να σερβίρουμε στους αναγνώστες μας …σκορδαλιά χωρίς σκόρδο!

Επειδή λοιπόν είναι φανερό πως ο συντάκτης του συμπαθέστατου κατά άλλα “Lefkadatoday.gr” που μάλιστα είναι και επαγγελματικό και με διακεκριμένο επαγγελματία δημοσιογράφο, ξέχασε να τηρήσει την απαράβατη και απολύτως λογική αυτή αρχή, με πολύ κατανόηση προσφερθήκαμε να καλύψουμε  εμείς το μικρό αυτό κενό που δημιουργήθηκε.

Εξηγούμε λοιπόν στους φίλους αναγνώστες (παντός μέσου) πως η απάντηση του κ. Λιβιτσάνου -που δημοσίευσε το Lefkadatoday.gr και αναδημοσιεύουμε εμείς παρακάτω- στην οποία αναφέρεται ο κ. αντιδήμαρχος, απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Δίαυλος” Ν. Γαζή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 3-12-2019.

Συγκεκριμένα σε τοποθέτησή του ο αντιδήμαρχος κ. Ζουριδάκης ανέφερε την παράταξη του κ. Θοδωρή Σολδάτου σαν συνεργαζόμενη με την δημοτική Αρχή. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Ν. Γαζής και είπε πως τότε εγείρεται σοβαρότατο ζήτημα που είναι και παράβαση του Κλεισθένη, αφού σαν συνεργαζόμενη παράταξη, δεν θα πρέπει να καταλαμβάνει τις θέσεις της Αντιπολίτευσης που σήμερα κατέχει στις Επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής), με αποτέλεσμα να βλέπουμε τον αντιδήμαρχο ή τον εντεταλμένο σύμβουλό της δημοτικής Αρχής ή μέλη της συνεργαζόμενης μ΄ αυτήν παράταξης να εκπροσωπούν σ΄ αυτές τάχα την Αντιπολίτευση…

Μετά απ΄ αυτήν την πλήρη, θεωρούμε ενημέρωση, απολαύστε και την σχετική απάντηση του αντιδημάρχου σε αναδημοσίευση του Lefkadatoday.gr:

***

Απάντηση χωρίς ερώτηση & σκορδαλιά χωρίς σκόρδο

Και συνεχίζει με άλλα θέματα ο αντιδήμαρχος… ενώ εμείς θεωρούμε πως διαφωτίσαμε τους αναγνώστες (όλων μας…)

Ν. ΓΑΖΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *