Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της ΠΙΝ που έλυσε τις απορίες μας!

ΑΡΝΙΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Όχι μόνο ολοκληρώθηκε ευδοκίμως το “δημοψήφισμα”- οπερέτα για την παραχώρηση των αεροδρομίων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του κ. Γαλιατσάτου, αλλά οι …διοργανωτές ανακοίνωσαν εκτός απ΄τ΄αποτελέσματά του και τα συμπεράσματά τους!

Δεν ξέρουμε βέβαια ακριβώς την διαδικασία, ούτε πως αποφεύχθηκαν οι διπλοψηφίες, ούτε πως εξασφαλίστηκε πως οι ψηφίσαντες ήταν επτανήσιοι, ούτε αν ψήφιζε κάποιος με τους αριθμούς ταυτότητας άλλων, ούτε αν υπήρχαν στην διαδικασία και κυρίως στην …καταμέτρηση των ψήφων και αντιπρόσωποι της άλλης πλευράς. Οπότε ας αρκεσθούμε στο αποτέλεσμα (που ανακοινώθηκε):

Ψήφισαν: 6.426 πολίτες των Ιονίων Νήσων

Ενάντια στην παραχώρηση των αεροδρομίων -δηλαδή ΝΑΙ- ψήφισαν:4.887 (ποσοστό 76,05%)

Και ΟΧΙ -δηλαδή ΝΑΙ στην παραχώρηση των αεροδρομίων- ψήφισαν 1.539 (ποσοστό 23,95%)

Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως ομολογώ πως μπερδεύτηκα: Αν το κατάλαβα καλά, το ερώτημα ήταν να παραχωρηθούν στους Γερμανούς τα αεροδρόμια ή να μην παραχωρηθούν. Το λογικό λοιπόν θα ήταν να ψηφίζουν ΝΑΙ αυτοί που συμφωνούν να παραχωρηθούν και ΟΧΙ αυτοί που δεν συμφωνούν. Εδώ όμως μας τα λένε διαφορετικά οι διοργανωτές. Το ΝΑΙ λένε είναι ψήφος ΟΧΙ στην παραχώρηση και το ΟΧΙ σημαίνει ΝΑΙ στην παραχώρηση!

Είναι φανερό πως τούτοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν έναν δικό τους περίεργο κώδικα συνεννόησης και μάλιστα γενικευμένο:  Όταν ψηφίζουν  ΝΑΙ εννοούν ΟΧΙ κι όταν ψηφίζουν ΟΧΙ εννοούν ΝΑΙ! Τώρα λοιπόν καταλαβαίνω και για το δημοψήφισμα του Ιουλίου, πως το ΟΧΙ της κάλπης προέκυψε ΝΑΙ στα μνημόνια!

Κι εμείς που τους είχαμε παρεξηγήσει!…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *