Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη

Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη

«Το μαγικό ταξίδι της ψυχής» με τους χορευτές της Ευρυδίκης Μεσσήνη

Μπορεί η πολλή υγρασία να μετέτρεψε το πατάρι σε λίμνη, αλλά τελικά αποδείχθηκε … λίγη για να εμποδίσει “το μαγικό ταξίδι της ψυχής”.

Της παράστασης δηλαδή των χορευτών της σχολής χορού Ευρυδίκης Μεσσήνη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου στο ανοιχτό θέατρο της Λευκάδας.

“ Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά …  πέρα από την ύλη, πέρα από τα δεδομένα.  Με την καρδιά και την ψυχή … “ αναγραφόταν μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα της παράστασης.  Έτσι και έγινε:  Το … τρένο που περίμεναν οι χορευτές πέρασε και πήρε μαζί του και τους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση, σ΄ένα μαγικό ταξίδι σε μουσικούς και χορευτικούς σταθμούς…

Μουσικούς σταθμούς με την συγκλονιστική στο βιολί Ελεάννα Στράτου και χορευτικούς με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές της σχολής.

Οι μικροί (σε ηλικία και μόνο) χορευτές καταχειροκροτήθηκαν από τους πολλούς θεατές για τις αρμονικές τους κινήσεις και την προσήλωσή τους στις χορογραφίες που διδάχθηκαν.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές ξεδίπλωσαν στη σκηνή την προσωπική τους παρουσία, απολαμβάνοντας την καλλιτεχνική αναζήτηση της αισθητικής, της πειθαρχημένης δουλειάς και την πραγματική χαρά της τέχνης και του χορού.

Θα αναφερθούμε ιδιαίτερα στην εξαιρετική σύγχρονη χορογραφία που μας μάγεψε και μας συγκίνησε συγχρόνως, άψογα εκτελεσμένη από όλους τους συμμετέχοντες χορευτές και ιδιαίτερα από  την (περσινή) … Αρετούσα, Μυρτώ Ρεκατσίνα και τον Σπύρο Βλάχο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης. Βέβαια το … ταξίδι συνεχίζεται.  Ως εκ τούτου αναμένουμε από τη σχολή χορού της Ευρυδίκης εξίσου ποιοτικές παραστάσεις και στο μέλλον…

(Οι φωτογραφίες είναι του: PhotoNet – Sakis Zogas)

Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη Η παράσταση της Σχολής Χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *