Οι Επτανήσιοι παρακολούθησαν την Συναυλία της Γυναικείας Χορωδίας του Δ. Κεφαλλονιάς, στο Ινστιτούτο ΓΚΑΙΤΕ

Μια ξεχωριστή συναυλία παρακολουθήσαμε από την ιδιαίτερη Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Κεφαλονιάς, υπό τη μουσική διεύθυνση του κ. Άγγελου Μουρελάτου και οργανωμένη από την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, υπό την επιμέλεια του Γ. Γ. της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, Μαέστρου και συνθέτη κου Ιάκωβου Κονιτόπουλου, την Πέμπτη 6 Απριλίου, στο GOETHE INSTITUT ATHENS.
Στη συναυλία απολαύσαμε χορωδιακά έργα μεγάλων Ελλήνων μουσουργών καθώς και το νέο έργο, του συνθέτη κ. Ιάκωβου Κονιτόπουλου, με τίτλο «Θρήνος», σε ποίηση Ρωμανού του Μελωδού, που το έγραψε στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας και το αφιέρωσε στη Γυναικεία Χορωδία Δήμου Κεφαλονιάς.
Όλοι οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν.
Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία πολλών Επτανήσιων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Λογοθέτης Θεοφύλακτος Πρόεδρος της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ο κύριος, Κονιτόπουλος Διονύσιος Πρόεδρος της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, άλλα μέλη του ΔΣ και πλήθος κόσμου.
Θερμά τους συγχαρητήρια στον καταξιωμένο Μαέστρο κο Κονιτόπουλο στον Μαέστρο κο Άγγελο Μουρελάτο και στους χορωδούς για την άρτια παρουσίαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *