Με επιτυχία έγινε ο Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου “ΝΗΡΙΚΟΣ”

νολ1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «ΝΗΡΙΚΟΣ» που συνδιοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας με τον Δήμο Λευκάδας στις 03 & 04 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, αναλογιζόμενοι και την οικονομική κρίση των ημερών. 58 μικροί αθλητές συμμετείχαν από τους όμιλους Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, Ι.Ο Πάτρας, N.A.O. Αστακού, Ν.Ο. Βόνιτσας, Ι.Ο. Δυτικής Ελλάδος και φυσικά του Ν.Ο. Λευκάδας.
Και στις δύο ημέρες των αγώνων ο Ν.Α. μέτριος – ασθενής άνεμος βοήθησε τους μικρούς ιστιοπλόους να ολοκληρώσουν τέσσερις (4) ιστιοδρομίες. Οι μικροί άθλητες του Ομίλου μας μας γέμισαν χαμόγελα και μας χάρισαν συνολικά (5) κούπες. Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα ανακοινώνονται στο τέλος.
Για την επιτυχή διεξαγωγή του Αγώνα να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λευκάδας, τους Χορηγούς και φυσικά τους εθελοντές γονείς και τα μέλη του Ομίλου που για άλλη μία φορά βοήθησαν, ο καθένας από την μεριά του και συνέβαλαν τα μέγιστα.
Αποδειξαμε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να οργανώσουμε επιτυχημένους αγώνες, μιας και η οργάνωση τέτοιων αγώνων δεν είναι απλή υπόθεση και να αναδείξουμε τις ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *