Πρεμιέρα του 53 Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

αρχικη

Επί σκηνής (πάνω): Ο Απόλλων Καρυάς…

Ξεκίνησαν την Κυριακή (16 Αυγούστου 2015) το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας οι παραστάσεις με τα χορευτικά συγκροτήματα. Τον χορό άνοιξε ο Ορφέας Λευκάδας και στην συνέχεια η Ν. Χορωδία, ενώ τρίτος εμφανίστηκε ο Πήγασος.

Στην συνέχεια είχαν ολιγόλεπτες εμφανίσεις εναλλάξ τα ξένα και τα υπόλοιπα Λευκαδίτικα συγκροτήματα που ήταν ο Απόλλωνας Καρυάς, ο Αλέξανδρος Νυδριού, οι Σκάροι Νικιάνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων κι ο Φωτεινός Σφακιωτών.

Ο Αλέξης Κωστάλας που για μια ακόμη φορά είχε αναλάβει την παρουσίαση παραμένει απλά ο κορυφαίος στο είδος του κι είναι εξαιρετική η τιμή που μας κάνει για τόσες δεκαετίες, να είναι σταθερά ο παρουσιαστής του Λευκαδίτικου φεστιβάλ! Τον ευχαριστούμε από καρδιάς, εμείς και κάθε Λευκαδίτης φανταζόμαστε…

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με τα συγκροτήματα επί σκηνής, όμως ζητάμε συγμώμη απ΄τους αναγνώστες μας γιατί, (όπως και όλα τα άλλα τοπικά μέσα διαπιστώσαμε), δεν καταφέραμε να βρούμε το κατάλληλο αντίδοτο στον φωτισμό της σκηνής, με συνέπεια οι περισσότερες φωτογραφίες μας να είναι επιεικώς απαράδεκτες!..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *