Ο χορός του Απόλλωνα & του Λυκείου Καρυάς

αρχική

Χορός με όλη τη σημασία της λέξης ήταν τελικά η προγραμματισμένη εκδήλωση που έγινε χθες τη νύχτα στο παλιό δημαρχείο της Καρυάς, με διοργανωτές τον τοπικό Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο “ΑΠΟΛΛΩΝΑ” και το Λύκειο της όμορφης ορεινής κωμόπολης.

Ο ετήσιος χορός των δυο φορέων λοιπόν, με την ενεργή και ακούραστη παρουσία μαθητών και Απολλωνιστών, αποδείχτηκε μια από τις καλύτερες και πιο κεφάτες εκδηλώσεις της περιόδου και ικανοποίησε απόλυτα όσους θυσίασαν κάποιες ώρες ύπνου προκειμένου να τον επισκεφθούν με σκοπό να διασκεδάσουν.

Χορευτές αξιώσεων οι Καρσάνοι (λόγω Απόλλωνα) είναι ειδικοί στο να μετατρέπουν κάθε τέτοια τους εκδήλωση σε συμμετοχικό φολκλορικό σόου ποιότητας που συμπαρασύρει και τους επισκέπτες.

Αξίζει όμως ν΄ αναφερθούν και τα μέλη της πολύ καλής ορχήστρας (που έτυχε να γνωρίζουμε) και η οποία συνέβαλλε στο να διατηρηθεί το γλέντι σχεδόν μέχρι το πρωί! Στο μπουζούκι ήταν ο δεξιοτέχνης Δημητράκης Θεριανός, στο αρμόνιο ο γνωστός μουσικός Αυγουστής Καραβίας, στην κιθάρα (και τραγούδι) ο Νότης Βαγενάς, στα κρουστά (και τραγούδι) ο Γιάννης Προκόπης και στο τραγούδι η πολύ καλή Νίκη Βρυώνη.

Σε μια διακοπή του προγράμματος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με πολύ σημαντικά δώρα για τους τυχερούς. Και του χρόνου!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *