Ο εορτασμός της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του προστάτη της

Η Αστυνομία γιόρτασε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο

Την “Ημέρα της Αστυνομίας” και τον προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο γιόρτασε σήμερα  η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδα, με την ηγεσία της και αρκετά εκ των στελεχών της καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί να παρευρίσκονται στην σχετική Δοξολογία που εψάλλη αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας της πόλης μας. Μαζί παρευρέθηκε η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του τόπου μας, ενώ την ημερησία διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ διάβασε ο Αστυνόμος Α’ κ. Επαμεινώντας Κατωπόδης.

Ευχόμαστε στους Αστυνομικούς μας υγεία, καλή δύναμη και συνέχεια στις επιτυχίες τους, για εμπέδωση της τάξης και για ασφαλή διαβίωση όλων μας. Χρόνια πολλά…

*****

Ακολουθεί το σχετικό με τους εορτασμούς του προστάτη της ΕΛΑΣ Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου Δελτίο Τύπου στα νησιά του Ιονίου, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων:

Κέρκυρα, 20 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε σήμερα Κυριακή (20-10-2019) στην Κέρκυρα, την Ζάκυνθο και την Λευκάδα.

Ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας, σήμερα το πρωί, στην Κέρκυρα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υ.Θ Σπηλαιώτισσας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (Μώλου) στην Ζάκυνθο και στην Λευκάδα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό καθώς και την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Αστυνομίας.

Αντίστοιχη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και στην Κεφαλονιά, την Δευτέρα 21-10-2019 και ώρα 10.15, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος, καθώς και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Επιπλέον στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 19.10.2019 Πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσι του Αγ. Αρτεμίου στην Κέρκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *