Ασχήμιες αμαυρώνουν το ήπιο προεκλογικό κλίμα

Ασχήμιες αμαυρώνουν το ήπιο προεκλογικό κλίμα

Αποτροπιασμό και θλίψη δημιουργούν φαινόμενα σαν το χθεσινό, που στην επέτειο της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967 κάποιοι έσπευσαν να λερώσουν τα γραφεία του της Δημοτικής Κίνησης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” με υβριστικά συνθήματα.

Με την υποσημείωση-επιφύλαξη  ότι σε προεκλογικές περιόδους ενίοτε έχουν συμβεί (για προφανείς λόγους) και προβοκατόρικες παρόμοιες ενέργειες,  το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ καταδικάζει απερίφραστα αυτά τα φαινόμενα, τα οποία άλλωστε ουδέν αποτέλεσμα -πέραν της αηδίας των πολιτών- παράγουν…

*****

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” το γραφείο της οποίας υπέστη την αχαρακτήριστη αυτή επίθεση:

Ασχήμιες αμαυρώνουν το ήπιο προεκλογικό κλίμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ                       

 «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

     Τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου φασίστες επιτέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα».

Είναι η 3η επίθεση που δέχεται η Κίνησή μας στο διάστημα των 13 χρόνων δράσης της, όλες σε προεκλογικές περιόδους.   Η πρώτη ήταν το 2010, η δεύτερη το 2014 και η τρίτη χθες, ακριβώς τη μέρα της μαύρης επετείου για την Κατάλυση της Δημοκρατίας στη Χώρα μας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της χθεσινής επίθεσης, αφού ο επικεφαλής της Παράταξής μας και Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, είχε δηλώσει και δηλώνει δημόσια ότι είναι απέναντι στο φασισμό.

Η επίθεση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και να επικροτήσει την επιλογή του υποψήφιου Δημάρχου και Δημάρχου Λευκάδας Κωνσταντίνου Δρακονταειδή για τον πλουραλισμό και την ευρύτητα των κοινωνικών δημοκρατικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Ψηφοδέλτιό μας και το στηρίζουν.

Τέτοιες άνανδρες επιθέσεις φασιστών που κρύβονται στο σκοτάδι, δεν μας πτοούν. Αντίθετα μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε να συν-αγωνιζόμαστε  με τους πολίτες για έναν Δημοκρατικό, Ανοιχτό και Αλληλέγγυο Δήμο Λευκάδας.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να εναντιωθούν σε φαινόμενα τέτοιου είδους.

Ασχήμιες αμαυρώνουν το ήπιο προεκλογικό κλίμα

Ασχήμιες αμαυρώνουν το ήπιο προεκλογικό κλίμα

Από την Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *