Απερρίφθη η αναμόρφωση του Γηροκομείου Λευκάδας

Ο Περιφερειάρχης απέρριψε την του Γηροκομείου

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων -για τυπικούς λόγους- απέρριψε την αναμόρφωση του Γηροκομείου Λευκάδας!

Όνειρο ήταν και πάει τελικά η ένταξη των αναδιαρρυθμίσεων και αναμορφώσεων του Γηροκομείου Λευκάδας στο ΕΣΠΑ, μετά την χθεσινή απορριπτική απόφαση του Περιφερειάρχη Ι.Ν. κ. Γαλιατσάτου!

Η απόρριψη του εν λόγω έργου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους σχετικούς με το Ίδρυμα τοπικούς παράγοντες, καθότι μετά και τις πρόσφατες σχετικές διαβεβαιώσεις του ίδιου του Περιφερειάρχη στην επιτυχημένη Φιλανθρωπική Βραδιά στο Κτήμα Γαρδέλη, όλοι θεωρούσαν απολύτως βέβαιη την ένταξη και την πραγματοποίησή  του. Είναι βέβαιο πως η απορριπτική απόφαση θα σκορπίσει την απογοήτευση και στους πάρα πολλούς υπερήλικες που προσέβλεπαν στην αναδιαμόρφωση -και την ενίσχυση της δυναμικότητας του Ιδρύματος- καθώς είναι υποψήφιοι τρόφιμοι εν αναμονή…

Μετά την απόρριψη της αίτησης για τυπικούς λόγους, προβληματισμός δημιουργείται για την ανεπάρκεια του συντάκτη της, αφού είναι εμφανές και αυτονόητο ότι θα έπρεπε να γνωρίζει και να λάβει μέτρα για την συγκεκριμένη αδυναμία.

Πάντως ένας θυμόσοφος συντοπίτης μας πέταξε το καρφί του μόλις άκουσε για την απόρριψη: “Είναι γνωστό πως ο σημερινός Περιφερειάρχης σπρώχνει όλο το χρήμα προς την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλλονιά, στην οποία άλλωστε μονίμως πολιτεύεται. Είμαι βέβαιος πως αν το συγκεκριμένο έργο αφορούσε το νησί του, θα ξεπερνιόνταν  κάθε δυσκολία…”

***

Η απορριπτική απόφαση έχει ως εξής:

 

Ο Περιφερειάρχης απέρριψε την του Γηροκομείου

Απερρίφθη η αναμόρφωση του Γηροκομείου Λευκάδας

2 σχόλια

  1. μακης μελας

    Νικο , το εργο θα γινει …Κατω απο την εκλογικη , κοινωνικη , εκκλησιαστικη και δημοσιογραφικη πιεση των τοπικων μεσων (υπαρχουν και ενας δυο δημοσιογραφουντες γλυφτες του συριζαιου Περιφερειαρχη που λενε πως λαικιζουμε μπροστα στο προβλημα) ….Μπροστα στην ανεπαρκεια κι ανικανοτητα τους οι Περιφερειακοι σκεφτηκαν να αναζητησουν διεξοδο στην μεταφορα ευθυνων (π.χ.ελλειψη εγγραφων) προς την πλευρα της Λευκαδας. Και αφου ολα απο δω ηταν σωστα κατεληξαν εκει που τους οδηγησε η ανικανοτητα τους…….στην αποφαση μη ενταξης! Μια ντροπιαστικη γι αυτους αποφαση , λιγες μερες μετα τη πιτα και τις ραδιοσυνεντευξεις!!!

    • FortsaLefkada

      Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω, γιατί χρειάζονται όλα φτου κι από ξαρχής! Και επειδή οι Συριζαίοι (περιφέρεια και δήμος) είναι τυπολάτρες και άκρως ευθυνόφοβοι, όπως όλοι οι γραφειοκράτες και ιδιαίτερα οι πιο άσχετοι, μπορεί να το σέρνουν το ζήτημα μέχρι τις εκλογές -κάτι σαν την υποθαλάσσια του δήμου δηλαδή, και τελικά να το αφήσουν για τον επόμενο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *