Όταν τα πολιτικά πρόσωπα έχουν αυξημένες ευαισθησίες και το δείχνουν!

Ο εικονιζόμενος εθελοντής της καθαριότητας της πόλης μας δεν περίμενε να έρθει η Κυριακή 2 Απρίλη και το “Let’s do it” για να δείξει την περιβαλλοντική του ευαισθησία, αλλά προηγήθηκε κατά δυο εβδομάδες! Και πολύ καλά έκανε, γιατί τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει οχι μόνο να προηγούνται, αλλά και να δείχνουν το δρόμο στους υπόλοιπους…

Σαν Γραμματέας (και εκπρόσωπος) του ΚΙΔΗΣΟ λοιπόν που είναι ο σύντροφος Βαγγέλης στον τόπο μας, επέλεξε το βρωμερό Βόρειο κανάλι της πόλης, που στα θολά νερά του υπάρχουν πλήνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι, για να το απαλλάξει από μια καρέκλα που ενοχλούσε πολύ τα κεφαλόπουλα της περιοχής, καθότι ως γνωστόν, τα κεφαλόπουλα δεν κάθονται σε καρέκλες.

Το πως εξελίχθηκε αυτή η ευγενική προσπάθεια, παρακολουθείστε το στο φωτορομάντσο που ακολουθεί:

Μια καρέκλα αναπαύεται μπρούμυτα στα θολά νερά του Βορεινού καναλιού…

Ένας πολιτικοποιημένος αλλά κι ευασθητοποιημένος συμπολίτης μας, αποφασίζει να επέμβει εθελοντικά. Το γεγονός πως στερείται του κατάλληλου εξοπλισμού (π.χ. κάποιου γάντζου) ουδόλως τον πτοεί. Χρησιμοποιεί την ευρηματικότητά του κι ότι υπάρχει διαθέσιμο…

Δυστυχώς του μένει ο …”γάντζος”  στο χέρι, κι η παλιά καρέκλα επιστρέφει στην δροσιά της…

Όμως ο επιμένων νικά, γι αυτό κι ο σύντροφος τελικά την γραπώνει…

Το “λάφυρο” ξενερίζει για τα καλά έστω και με την συνδρομή ευγενικών παρισταμένων, ενώ κάποιοι άλλοι -ονόματα δεν λέμε- καμώνονται πως μετράνε τα αυτοκίνητα που περνούν!

Το “λάφυρο” μεταφέρεται αρμοδίως…

Και παίρνει την κατάλληλη θέση για την ηλιοθεραπεία του…

*****

Υ.Γ: Σας καλώ να ακολουθήσετε το παράδειγμά του, αύριο Κυριακή 2 Απρίλη… Let’s do it, γιατί αν περιμένουμε από Δήμους, Λιμενικά Ταμεία και τα συναφή να μας ξεβρωμίσουν, ζήτω που καήκαμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *