Μια όμορφη ποδηλατάδα για καλό σκοπό!

1dsc06334

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για έναν τόσο καλό σκοπό…

Εξαιρετική αποδείχτηκε η έμπνευση του Φίλανδρου να διοργανώσει σήμερα ποδηλατάδα με την συμβολική συμμετοχή του ενός ευρώ, που θα ενισχύσει τον αγώνα ζωής της μικρής Παναγιώτας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εκατοντάδες ήταν οι συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν κι όχι μόνο από την πόλη λλά κι από χωριά! Έτσι οι ποδηλάτες μαζεύτηκαν για την εκκίνηση στο πάρκιγκ της Γολέμη, πήραν τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια τους και τους λαχνούς με έπαθλο ένα ποδήλατο και ξεκίνησαν να κάνουν τον μικρό ή τον μεγάλο ποδηλατικό γύρο της πόλης.

Ο καιρός που ήταν με θαυμάσια ηλιοφάνεια αλλά και με τσουχτερό το κρύο, αποτελούσε εγγύηση πως κανένας δεν θα ιδρώσει, απεναντίας, η προσπάθεια στα πεντάλ ήταν μια καλή διαδικασία να …ζεσταθούν οι ποδηλάτες. Άλλωστα απλή ποδηλατάδα ήταν, δεν ήταν αγώνας και δεν υπήρχε ανταγωνισμός…

Για τελείωμα της ποδηλατάδας, οι περισσότεροι επέλεξαν το Πνευματικό Κέντρο, μια που εκεί είχε ήδη ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή σχολείων και φορέων, η οποία θα κρατήσει μέχρι τις 9:00 το βράδυ (και για την οποία θα διαβάσετε στην επόμενή μας ανάρτηση).

2dsc06315

3dsc06343

Κάποιοι δεν δίστασαν να έλθουν με το ποδήλατο απ΄το χωριό, όπως για παράδειγμα ο Δημητράκης απ΄την Παλιοκατούνα! Μπράβο Μήτσο!

4

Ο τερματισμός για τους περισσότερους ήταν στο Πνευματικό Κέντρο που είχε ήδη ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή…

5dsc06359

Κάποιοι άλλοι όμως προτίμησαν να παρκάρουν στο πεντοφάναρο (δίπλα απ΄το παγοδρόμιο) για ευνόητους λόγους!

*******

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *