Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα κοινή συνεδρίαση των Γραμματέων και Αν. Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών, των Γραμματέων των Τομέων Πολιτικής Δράσης καθώς και των Εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ στα Περιφερειακά Συντονιστικά όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στην συνεδρίαση μίλησαν η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, ο Γενικός Διευθυντής, ο Γραμματέας Οργανωτικού και ο Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας στην τοποθέτησή της, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει, έθεσε επιγραμματικά μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των πολιτών του νησιού, κυρίως σε ότι αφορά τα πεδία της δημόσιας υγείας και των υποδομών.

Ειδική αναφορά έγινε στα ποικίλα προβλήματα που προκύπτουν, απότοκο της διοικητικής ανεπάρκειας και μέριμνας στο νομό μας, τόσο από την πλευρά της κεντρικής διοίκησης, όσο και από τη πλευρά της αυτοδιοίκησης.

16/11/2016, Ν.Ε. Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *