Επίσκεψη Σκανδαλίδη στο Νοσοκομείο Λευκάδας

1dsc_0003

Ο βουλευτής και π. υπουργός με τον νυν διοικητή…

Το Νοσοκομείο της Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Γιάννη Λάζαρη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λευκάδας.

Αρχικά ο πρώην υπουργός και η συνοδεία του επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βελισσάριο Μίχα, απ΄τον οποίο αρχικά ενημερώθηκαν και με τον οποίο στην συνέχεια συζήτησαν για τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι επισκέπτες δεσμεύτηκαν πως και οι ίδιοι θα προσπαθήσουν με τις παρεμβάσεις τους προς όλα τα επίπεδα να βοηθήσουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

2dsc_0002

Αποχώρηση απ΄το γραφείο του διοικητή με χαμόγελα…

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν στο Ακτινολογικό Τμήμα τον εκπρόσωπο των γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος κ. Στέλιο Ρόκκο, όπου συνεχάρησαν τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνεχή υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν, προκειμένου το Νοσοκομείο να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις του προς τους πολίτες.

3dsc_0005

Με τον εκπρόσωπο των γιατρών κ. Στ. Ρόκκο

Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 7:00 το βράδυ, ο Κώστας Σκανδαλίδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις,  …

2 σχόλια

  1. Καράμπαλης Φίλιππος

    Το όνομά του διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας ειναι Βησαριωνας και οχι Βελισσαριος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *