Το πάρτυ της επιτυχίας!

1DSC_0643

Μ΄ένα τρικούβερτο πάρτυ στο COCONUT γιόρτασαν την Τετάρτη το βράδυ τα νιάτα της Λευκάδας την επιτυχία τους να μπουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Και για να λέμε όλη την αλήθεια, δεν ήταν μόνο οι επιτυχόντες απόφοιτοι που συμμετείχαν στο πάρτυ της επιτυχίας, αλλά και πολλοί απ΄ τους γονείς τους, ακόμα και φίλοι τους!

Το ραντεβού λοιπόν ήταν στο COCONUT, του οποίου κατέλαβαν όλους τους χώρους, ακόμα και τον κήπο στο βάθος. Και με δεδομένο πως αρκετοί απ΄τους νεολαίους -κι ελάχιστοι απ΄τους γονείς- είναι προχωρημένοι και στην μουσική, δεν άργησαν να συστήσουν ένα μουσικό σχήμα και να βάλουν φωτιά για τα καλά στη βραδιά!

Το FORTSA LEFKADA.GR ήταν εκεί κι αφού ευχηθεί για μια ακόμη φορά καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά, σας βάζει στο κλίμα της βραδιάς:

2DSC_0653

Εκλπηκτική η μουσική επάρκεια των παιδιών, περέπεμπε σε επαγγελματίες του είδους, ενώ η μοναδική ενίσχυση από ενήλικα που είχαν ήταν αυτή του (γονέα) κ.Πανταζή Κηρολίβανου… Συγχαρητήρια σ΄ όλους…

3DSC_0633

Πολύτιμη η συνδρομή στον ήχο, του Δημητράκη Θεριανού…

4DSC_0675

Φάτσες χαρωπές κι ευτυχισμένες, είτε στις επιτυχούσες (αριστερά) είτε στις …ήδη πτυχιούχες φίλες (δεξιά)!

5DSC_0615

Πανευτυχείς κι οι πατεράδες, όπως ο κύριος Πέτρος στην φωτογραφία (δεξιά)…

6DSC_0638

Το αυτό και για αμφοτέρους τους γονείς…

7DSC_0694

Πανευτυχή και τα παιδιά, εδώ ποζάρουν στην Σικελιανού για φωτογραφία…

8DSC_0700

Αργότερα προέκυψε μουσική συνδρομή από λατίνους (μάλλον Αργεντίνους) επαγγελματίες των συγκροτημάτων του Φεστιβάλ και το (μικτό) σχήμα που προέκυψε έδωσε νέα πνοή στο γλέντι!

9DSC_0639

Κι έτσι οι επιτυχόντες συνέχισαν ν΄απολαμβάνουν την τόσο ξεχωριστή γι αυτούς βραδιά…

*****

       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *