Ψήφισμα και προσφυγή κατά της απόφασης του Λιμενάρχη στο Δ.Σ. Μεγανησίου

ΔΣ Μεγαν,

Τo θέμα τέθηκε σε προ ημερησίας συζήτηση στο τελευταίο ΔΣ

Την ανάθεση σε δικηγόρο αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγανησίου για το θέμα της έκδοσης του ΦΕΚ για την απαγόρευση  διέλευσης ανάμεσα σε Σκορπιό και Σκορπίδι, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να εκδοθεί και ψήφισμα διαμαρτυρίας σε Περιφέρεια και Υπουργείο για την νέα απόφαση της Λιμενικής Αρχής Λευκάδας.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν αλιείς, επαγγελματίες του νησιού και μέλη των τοπικών συλλόγων οι οποίοι ζήτησαν πιο δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε ν΄αντιληφθούν άπαντες ότι τόσο διοικητικά, όσο και φυσιολογικά ο Σκορπιός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Μεγανησίου, επομένως δεν μπορούν να λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην του δήμου Μεγανησίου

Ενώ πολύ σκληρές τοποθετήσεις έκαναν εκατέρωθεν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τονίζοντας ότι τόσο σκληρές αποφάσεις με πολιτική κάλυψη δεν επιχειρήθηκαν να εφαρμοστούν ούτε την περίοδο της επταετίας.

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει

Φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην απαντήσουμε σε γνωστό   τοπικό site που προσπαθεί για μια ακόμη φορά να μας δώσει μαθήματα καλής δημοσιογραφίας:

Κοπέλα μου να σου υπενθυμίσουμε  ότι οι Μεγανησιώτες έχουν κάνει το πιο ακριβό και το πιο ανεκτίμητο «δώρο» στο Λιμενικό Σώμα. Στις 27 /4/1997 που εσείς ψήνατε το αρνί σας, εμείς βάζαμε ένα παλικάρι δύο μέτρα κάτω από το χώμα, μοναχογιό βιοπαλαιστών. Κρατείστε λοιπόν την ιδιαίτερη σπουδή σας για υπεράσπιση, γνωρίζουμε καλά πόθεν πηγάζει.

Πηγή:meganisinews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *