Παρουσίαση στα Μ.Μ.Ε. των υποψηφίων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λευκάδα

1

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γιάννης Λάζαρης, Βασίλης Μακρής και Σταύρος Σκλαβενίτης

Έγινε σήμερα (Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015) το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Λευκάδας η παρουσίαση (στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.) των υποψηφίων βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) στην εκλογική περιφέρεια της Λευκάδας. Για την ακρίβεια παρουσιάστηκαν τα 2/3 του ψηφοδελτίου αφού λόγω έκτακτης ανώτερης βίας η νέα του ψηφοδελτίου Ελπινίκη Λιβάνη απ΄τον Κάλαμο έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα.

Έτσι το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας Βασίλης Μακρής, αφού έκανε μια μεστή πολιτική αναφορά και τοποθέτηση εφ όλης της ύλης, δίνοντας έμφαση στην υπέυθυνη στάση που κράτησε όλα τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ, πλήρώνοντας και δυσανάλογο προς τις ευθύνες του κόστος, παρουσίασε τους άλλους δυο γνώριμους υποψηφίους της Συμπαράταξης, αφού ήταν υποψήφιοι (με το ΠΑΣΟΚ) και στις εκλογές του περασμένου Γενάρη. Είναι ο Σταύρος Σκλαβενίτης επιχειρηματίας (φαρμακοποιός), ο πρώτος κατά σειράν του ψηφοδελτίου κι ο επαγγελματίας Γιάννης Λάζαρης που είναι κι ο Γραμματέας της Ν. Ε. του Κινήματος στη Λευκάδα, στην τρίτη και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου. Στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου είναι η Ελπινίκη Λιβάνη απ΄τον Κάλαμο, άνεργος όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, που όμως όπως είπαμε απουσίαζε.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Σταύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος ξεκίνησε από πολύ παλιά, λέγοντας πως όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου ένωσε τους έλληνες, που μέχρι τότε ήταν χωρισμένοι, έτσι και τώρα υπάρχει εθνική ανάγκη συνερασίας και συμπόρευσης των πολιτικών δυνάμεων, αφού η κρίση και τα προβλήματα που αυτή συσσωρεύει δεν γίνεται να αντιμετωπισθούν και να ξεπεραστούν διαφορετικά. Υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν που έδωσε την σύγχρονη ευρωπαϊκή μορφή και υπόσταση στην Ελλάδα και ζήτησε να υποστηριχθεί το ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης για να είναι αυτή σε θέση να προωθήσει την απαραίτητη συνεργασία. Ξεχωριστή αίσθηση μάλιστα έκανε η αναφορά του, όταν ζήτησε να πρωτεύσει αν είναι δυνατόν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λευκάδα!

Τελευταίος μίλησε ο τρίτος του ψηφοδελτίου Γιάννης Λάζαρης, ο οποίος με μια πολύ λακωνική ομιλία,  ζήτησε να συστρατευθεί ο κόσμος στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αξίζει να πούμε πως από όσες παρουσιάσεις υποψηφίων παρευρεθήκαμε, η σημερινή ήταν η μόνη που προσφέρθηκαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ γλυκά.

Γαλαντόμοι μάλιστα οι υποψήφιοι, έσπευσαν να κεράσουν γλυκά και μια ομάδα του Ροταριανού Ομίλου οι οποίοι επισκεπτόμενοι εκείνη την ώρα το Πνευματικό Κέντρο, πέρασαν τυχαία απ΄ την αίθουσα…

2

Ευγενής και γαλαντόμος το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Νίκος Πεντεσπίτης, ενώ προσφέρει γλυκίσματα στους ΡΟΤΑΡΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *