Με έναν γιατρό παθολόγο ξέμεινε το Νοσοκομείο μας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η αποψίλωση από μόνιμο ιατρικό προσωπικό κι η προβληματική λειτουργία που αυτή προκαλεί, συνεχίζεται αμείωτη στο Νοσοκομείο μας. Μετά την πρόσφατη αποχώρηση του μόνιμου γιατρού Επιμελητού Α΄καρδιολογίας κ. Κόλα, που μετακινήθηκε (παρά την θέλησή του απ΄ότι μαθαίνουμε) στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, σειρά είχε ο (μόνιμος) γιατρός παθολόγος κ. Παναγιώτης Κοτσαύτης ο οποίος πηγαίνει κατά Φιλιάτες μεριά. Έτσι  μοναδικός παθολόγος απομένει ο κ. Σαρανταένας κι όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, απομακρύνεται ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο να ξαναλειτουργήσει σύντομα η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι και οι δυο αποχωρήσαντες γιατροί που προαναφέραμε είναι εξαιρετικοί επιστήμονες και χαίρουν τεράστιας εκτίμησης τόσο απ΄τους συναδέλφους τους όσο και κυρίως από τους συμπατριώτες μας που έχουν νοσηλεύσει σαν ασθενείς… Κι αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι που κάνει την απουσία τους να είναι ακόμη μεγαλύτερη απώλεια για το ίδρυμα.

Το περίεργο είναι πως παρά τις δυσμενέστατες αυτές εξελίξεις, που αποδυναμώνουν όλο και περισσότερο το Νοσοκομείο μας, ο τοπικός βουλευτής (αλλά κι οι γνωστοί απολογητές του στα τοπικά ΜΜΕ) ποιούν την νήσσαν (=πάπια) κι ούτε μιλιά, ούτε ακρόαση! Είναι προφανές λοιπόν το συμπέρασμα, πως παρότι ο βουλευτής μας είναι”κολλητάρι” του υπουργού Υγείας -σύμφωνα με δική του δημόσια δήλωση- κάποιοι σύντροφοί του ομόδοξοι βουλευτές των γύρω περιοχών έχουν ισχυρότερη -κι αποτελεσματικότερη- φωνή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *