Εγκαίνια στο Κέντρο Υπερήχων και στο Γυναικολογικό Ιατρείο της οδού Πεφανερωμένης

ΑΡΧΙΚΗ

Το ζευγάρι των νέων γιατρών

Δυο νέοι λειτουργοί της Υγείας ήρθαν (απ΄τα Γιάννενα) κι εγκαταστάθηκαν ανοίγοντας ιατρεία στην πόλη μας. Πρόκειται για τον ιατρό  Ακτινοδιαγνώστη κ. Μπαρούχο Νεκτάριο που άνοιξε το “Κέντρο Υπερήχων” σ΄ έναν νεόδμητο και πολύ λειτουργικό ισόγειο χώρο, στην αρχή της οδού Πεφανερωμένης (Πεφανερωμένης & Ρήγα Φεραίου 1 τηλ. 26450 21996 κιν. 6970 807545) και την σύζυγό του ιατρό Χειρούργο Μαιευτήρα Γυναικολόγο κα Σιόκα Λαμπρινή, που άνοιξε το δικό της Γυναικολογικό Ιατρείο στην άλλη πλευρά του ίδιου χώρου (κιν.  6974 144436).

Σήμερα (Σάββατο 2-5-15) το απόγευμα, οι δυο πρόσφατα εγκαταστηθέντες επιστήμονες έκαναν τα εγκαίνια των ιατρείων τους κι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με αρκετούς συμπατριώτες μας αλλά και συναδέλφους τους που έσπευσαν να τους επισκεφθούν, να τους γνωρίσουν καλύτερα και να τους ευχηθούν. Θα πρέπει εδώ να πούμε πως αρκετές συμπατριώτισσές μας γνώριζαν ήδη την Μαιετήρα-Γυναικολόγο κα Σιόκα απ΄ την θητεία της στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Ένας ιδιαίτερα καλαίσθητος και πλούσιος μπουφές ήταν στη διάθεση των επισκεπτών και όλοι οι επισκέπτες τους, μαζί και μεις, τους ευχηθήκαμε τα καλύτερα στη νέα τους αυτή προσπάθεια, η οποία είναι καλοδεχούμενη αφού θα αυξήσει τις επιλογές των συμπατριωτών μας που έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών.

(Οι φωτογραφίες είναι του Ν. ΓΑΖΗ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *