Προκήρυξη έργου αναμόρφωσης του Γηροκομείου

Προκήρυξη έργου αναμόρφωσης του Γηροκομείου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Προκήρυξη έργου αναμόρφωσης του Γηροκομείου Λευκάδας

 

Στην προκήρυξη δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Αναδιαρρυθμίσεις και αναμορφώσεις κτιρίου Οίκου Πρόνοιας Λευκάδας (Γηροκομείο) & Πτέρυγας Χρονίως Πασχόντων & διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου στον οίκο πρόνοιας Λευκάδας», προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, και η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, ενώ ως ημέρα αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 31η Ιουλίου 2020.

 

«Μια σημαντική κοινωνική υποδομή για τη Λευκάδα μπήκε επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι διότι ξεπεράστηκαν τα κωλύματα του παρελθόντος και έγινε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την ανακατασκευή του Γηροκομείου μας. Μεθοδικά και υπεύθυνα αντιμετωπίσαμε τις εκκρεμότητες ως προς το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο στην Κέρκυρα και την Πυροσβεστική, επικαιροποιήσαμε τις μελέτες, συντάξαμε τα τεύχη δημοπράτησης, υλοποιήσαμε τις δύσκολες διαχειριστικές διαδικασίες του ΕΣΠΑ, ώστε σήμερα ο διαγωνισμός να είναι ‘στον αέρα’ και με την ολοκλήρωσή του, μετά το καλοκαίρι, να έχουμε Ανάδοχο στο έργο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Το έργο της αναμόρφωσης του Γηροκομείου Λευκάδας περιλαμβάνει οικοδομικές (σκυροδετήσεις, τοιχοποιίες, χρωματισμούς, επιχρίσματα, κλπ.) και ηλεκτρολογικές εργασίες (ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση, κλιματισμό, πυρασφάλεια, κλπ.) για την αναδιαρρύθμιση του παλαιού κτιρίου του 1969, την αναδιαρρύθμιση της νεώτερης πτέρυγας και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του συγκροτήματος.

 

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.500.000,00 ευρώ (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 0221 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020» (ΕΣΠΑ), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

Δείτε την προκήρυξη στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στο σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/6Σ917ΛΕ-45Λ?inline=true

Προκήρυξη έργου αναμόρφωσης του Γηροκομείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *