Το σχόλιο της ημέρας: Ουφ! Τώρα ησυχάσαμε…

Το σχόλιο της ημέρας: Ουφ! Τώρα ησυχάσαμε…

                    Στον δρόμο για τη Βουλή!

***

Όπως είναι γνωστό, οι διαπρεπείς προσωπικότητες στις μικρές κοινωνίες αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για τους αυτόχθονες κοινούς ανθρώπους, είτε αυτές είναι γηγενείς είτε εισαγόμενες. Γι αυτό και σε προεκλογικές περιόδους οι υποψήφιοι “σφάζονται στην ποδιά τους” προκειμένου να τους εκμαιεύσουν την πολυπόθητη δήλωση, ότι τους στηρίζουν!

Συντεταγμένος στο εναγώνιο αυτό κλίμα κι ο υπογράφων, είχε απίστευτα επώδυνη φαγούρα περί του ποιον (ή ποια) άραγε υποψήφια βουλευτή θα στήριζε μια εκ των κορυφαίων (εισαγόμενων) προσωπικοτήτων του τόπου μας, καθότι θεωρούσε την στήριξη (της συγκεκριμένης προσωπικότητας) σαν την κρισιμότερη παράμετρο που πιθανότατα θα καθορίσει την εκλογή!!

Πριν λίγο λοιπόν, η πολυ-αναμενόμενη δήλωση έγινε, η φαγούρα του υπογράφοντος εξαφανίστηκε, η γενικότερη αγωνία του πληθυσμού έδωσε τη θέση της στην ηρεμία και την γαλήνη, ενώ η τυχερή δωρολήπτρια υποψηφιότητα,  επιτέλους, εμφανώς χαλάρωσε!

Ούτε το γάιδαρο στο μαρούλι να είχε δέσει…

Ο Σχολιαστής

Υ.Γ.: Και τώρα που ησύχασα δεν θέλω αηδίες και κακοήθειες, για δήθεν κουσούρια που μπορεί να έχουν ακόμα και οι προσωπικότητες. Γιατί όπως απέδειξαν πέρα από κάθε αμφιβολία οι (προηγούμενες) εκλογές, τέτοια κουσούρια (σαν αυτά που υπονοούν οι κακοήθεις),  καθόλου δεν εμποδίζουν πολλές δεκάδες συμπατριωτών μας να τις ψηφίσουν (τις προσωπικότητες) κι άλλους τόσους να τις αγκαλιάζουν δημόσια!..

Οπότε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *