Θαύμα: Η ανεργία εξαφανίζεται!!!

ανεργία 2

ΑΠΟ 274 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 51 ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Και όμως ήταν τόσο απλό.

Με μια υπουργική απόφαση του Εργασίας, οι άνεργοι στην Ελλάδα περιορίστηκαν μόνο σε 51 δήμους. Επι τέλους η κυβέρνηση κάνει σοβαρή πολιτική.

Η ανεργία εξαφανίζεται !!!

Οι εκατοντάδες χιλιάδες, που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας στους 274 δήμους που δεν θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ίσως θα πρέπει όχι απλώς να σταματήσουν να το παίρνουν, αλλά να το επιστρέψουν αναδρομικά για να αυξηθούν κι άλλο τα μεγάλα κρατικά πλεονάσματα. Οι κοινωνικοπρονοιακές πολιτικές, τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία, πρέπει άμεσα να κλείσουν, τα συσίτια να διακοπούν, γιατί όχι μόνο δεν χρειάζονται αλλά δυσφημούν τη χώρα και υπάρχουν μόνο για στείρο αντικυβερνητισμό.

Πρώτη η πρωτεύουσα πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα, αφού η κυβέρνηση δεν τη συγκαταλέγει στους δήμους με ανεργία και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι δήμοι. Όσοι δήμαρχοι διαμαρτύρονται, ότι δήθεν θα έχουν πρόβλημα κάλυψης των στοιχειωδών αναγκών της καθημερινότητας, καλό είναι να σκέπτονται στοιχειωδώς και να μην παραλογίζονται, αφού κανείς δεν θα εκδήλωνε ενδιαφέρον συμμετοχής σε κοινωφελή εργασία όταν δεν υπάρχει ανεργία. Γιάυτό ας προσλάβουν ανέργους από Αμερική και βόρεια Ευρώπη, για να κάνουν τη δουλειά τους, ώστε να ενισχύσουμε αυτούς τους φουκαράδες και ταυτόχρονα να βελτιώσουμε και τη διεθνή μας εικόνα.

Αυτή η καλή πρακτική συνάδελφοι, δεν θα μας αφήσει αδιάφορους, γιατί είναι πολύ σοβαρή. Όσο και η κυβέρνηση που την εφαρμόζει.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ   Κ.Ε.Δ.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *