Καταγγελία του Συνδικάτου ΟικοδόμωνΛευκάδας-Βόνιτσας

Καταγγελία του Συνδικάτου ΟικοδόμωνΛευκάδας Βόνιτσας

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, email: ergatlef@gmail.com                                                       6972206428

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγλμάτων Λευκάδας – Βόνιτσας καταγγέλλει και καταδικάζει την κλήση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Βάλσαμου Συρίγου, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία, για το «έγκλημα» του να εμποδίσει πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εργατικής οικογένειας μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες.

Η καταστολή των αγώνων των εργατών, σε όσους σηκώνουν κεφάλι ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα που ζούμε καθημερινά, έχει «βαρέσει κόκκινο».

Απολύονται εργάτες με μόνη αιτιολογία ότι είναι πρωτοπόροι οργανωτές άλλων εργατών.                         Δεν προλαβαίνει να προκηρυχθεί απεργία σε χώρο δουλειάς και τα δικαστήρια συνεδριάζουν για να την βγάλουν «παράνομη και καταχρηστική». Αυτό γίνεται για να πάρουν οι απεργοί το μήνυμα ότι «πρέπει να συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις» και να κυλήσει η αντεργατική πολιτική απερίσπαστη.

Θέλουν να μπάσουν την αστυνομία στα πανεπιστήμια με κάθε τρόπο.

Τώρα θέλουν να «καθίσουν στο σκαμνί» το συνάδελφό μας, γιατί υπερασπίστηκε το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τις τράπεζες, για να μην παίρνουν οι τραπεζίτες τα σπίτια του λαού.

Να μην τολμήσουν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να περάσει μια τέτοια βρώμικη μεθόδευση!

Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων !

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η πάλη των εργατών θα τη σπάσει με τη μαζική συμμετοχή και την αλληλεγγύη!

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται!

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

 

Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *