Εχθρός του Καλού η επανάπαυση…

Εχθρός του Καλού …η επανάπαυση

Στις 20 του Μάρτη που πρωτο-είδαμε το πανώ της πάνω φωτογραφίας (στο έμπα του νησιού, φάτσα στην πλωτή Γέφυρα) την οποία και δημοσιεύσαμε, δεν είχαμε κανένα δισταγμό να το επικροτήσουμε γράφοντας στον τίτλο: “Μπράβο στον Δήμο!” και στον υπότιτλο “Επιτέλους ένα πανό με ουσία! Μπράβο στον Δήμο και μακάρι να ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη”.

Σήμερα όμως που εντελώς τυχαία ξανα-πέρασα από από κει, στην θέση του πανώ υπήρχε ένας φλόκος που ανέμιζε στον άνεμο, όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη φωτογραφία:

Εχθρός του Καλού η επανάπαυση…

Αν και μια φωτογραφία είναι ίση και καλύτερη από χίλιες λέξεις, θα πούμε πως δεν είναι αρκετό να δημιουργούμε κάτι χρήσιμο, αλλά οφείλουμε και να το διαφυλάσσουμε ώστε να παραμένει καλαίσθητο και λειτουργικό. Οι δυο τελευταίες γραμμές του πανώ άλλωστε που περιέχουν και το κεντρικό νόημα, “Υπεύθυνη στάση απ΄ όλους” και τα περί ατομικής μας και κοινωνικής μας ευθύνης, δεν εξαντλούν την ισχύ τους στον κορωνοϊό μόνο, αλλά επεκτείνονται προς όλους και προς κάθε δράση μας…

Οπότε όλο το ζουμί περιέχεται στον τίτλο που λέει πως “εχθρός του Καλού (τόσο του ουσιαστικού όσο και του επιθέτου) είναι η επανάπαυση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *