Η Τ.Ε. Λευκάδας του ΚΚΕ για τις δηλώσεις βουλευτή και αντιπεριφερειάρχη

ΚΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Την Πέμπτη 5/6 πραγματοποιήθηκε η «κινητοποίηση»-φιέστα που κάλεσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων για την υγεία. Σε δηλώσεις σε τοπικό site, ο Βουλευτής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ο αντιπεριφερειάρχης, εκτόξευσαν ασυνάρτητο αντικομμουνιστικό οχετό.
Είναι γνωστή και από προηγούμενες κυβερνήσεις η λογική «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας». Είναι η τακτική να ρίχνουν λάσπη και ευθύνες στο ΚΚΕ για να αποποιηθούν τις ευθύνες που έχουν απέναντι στον ελληνικό λαό, για τα βάσανα που του φορτώνουν. Πάει πολύ, αυτοί που ετοιμάζονται να υπογράψουν το τρίτο μνημόνιο με νέα βάρη για το λαό (και φυσικά δεν προχώρησαν σε καμία κατάργηση των προηγούμενων), αυτοί που έχουν μεταθέσει στο μακρινό μέλλον κι αυτές τις ελάχιστες προεκλογικές υποσχέσεις, αυτοί που αναλαμβάνουν νέες δεσμεύσεις απέναντι στο ΝΑΤΟ, να θέλουν το ΚΚΕ να μην κάνει κριτική και μάλιστα να συναινέσει στη σφαγή του ελληνικού λαού.
Η κριτική που κάνει το ΚΚΕ στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι στην ουσία της πολιτικής τους, που είναι βαθιά αντιλαϊκή. Μια πολιτική που σκοπό έχει να διασφαλίσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου και όχι του λαού. Και να αφήσει ο κ. βουλευτής τις συκοφαντίες για το τι έχει ψηφίσει ως τώρα το ΚΚΕ στη Βουλή. Ας ανατρέξει στα πρακτικά, στις προτάσεις νόμου, στις τροπολογίες που κατέθεσε το ΚΚΕ για να βελτιώσει έστω και λίγο τα ψίχουλα που έφερναν προς ψήφιση.
Η πραγματικά περήφανη και αξιοπρεπής στάση για το λαό είναι να οργανώσει την αντίστασή του στα νέα μέτρα, να ανοίξει το δρόμο για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του, για να γίνει ο ίδιος ο λαός νοικοκύρης του πλούτου που παράγει. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη στον Άγιο Μηνά στις 8:30μμ. ενάντια στη νέα συμφωνία -μνημόνιο. Δεν έχουμε δείξει ακόμη τη δύναμη μας.
7/6/2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *