Δελτίο Τύπου της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας

φελ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 23/12/2014

Στον απόηχο των, κατά γενική ομολογία, δυο εξαιρετικά επιτυχημένων παραστάσεων της γενέθλιας εκδήλωσης με θέμα «Από την Όπερα στην Οπερέτα» στις 12 & 13 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα της Φ.Ε.Λ., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που δούλεψαν συλλογικά με αστείρευτο μεράκι και με πραγματική διάθεση προσφοράς και ειδικότερα τον Αρχιμουσικό κ. Μεσσήνη Κων/νο, τον Υπαρχιμουσικό κ. Μεσσήνη Θεμιστοκλή, τους μουσικούς, το βοηθητικό & διοικητικό προσωπικό της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, τους γονείς των μουσικών τους πολλούς ανώνυμους εθελοντές καθώς και το κοινό που γέμισαν πλήρως την αίθουσα και στις δυο παραστάσεις.
Επίσης ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε της Λευκάδας και ειδικότερα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς PRISMA 95.1 και ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΥΑ και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης που με την συνδρομή τους κατέστη δυνατό να καλυφθούν τα έξοδα της εκδήλωσης.
Το Δ.Σ. υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθεια για διοργάνωση εκδηλώσεων ανάλογου επιπέδου και να προσφέρει πάντοτε τα μέγιστα στον πολιτισμό του τόπου μας.

Για το Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ.
Ο Πρόεδρος                                                                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Πανταζής Κηρολίβανος                                                                                                 Πέτρος Κουμουνδούρος

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 13 & 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΦΟΡΕΑΣ
1 MARINA ΛΕΥΚΑΔΑΣ
2 ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Τ.Ε.
3 TECHNOMARE A.E. – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
4 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
5 ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ
6 ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
7 HONDOS CENTER – ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
8 ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
9 MORFOSI – ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
10 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VASILIKI BAY – ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
11 SOFIA STUDIOS – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΝΙΚΙΑΝΑ
12 POLIS – ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
13 S/M ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ
14 S/M ΒΛΑΧΟΣ
15 S/M ΒΕΡΓΙΝΗ
16 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΣ -ΜΠΑΛΑΣΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *