Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λευκάδα

ΑΡΧΙΚΗ

Παραπάνω από ικανοποιητική, λαμβανομένης υπ΄ όψη της γενικότερης απαξίωσης των κομμάτων και των προεκλογικών συγκεντρώσεων και ως εκ τούτου των μειωμένων προσδοκιών, ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, το βράδυ της Τρίτης (15 Σεπτέμβρη 2015).

1

Θωμάς Καββαδάς (ο 3ος υποψήφιος)

2

Αλέξανδρος Βεροιώτης (ο 2ος υποψήφιος)

3

Δήμητρα Σταματέλου, (η πρώτη υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Λευκάδας του ΚΚΕ)

Σε μια ζωντανή συγκέντρωση, με την χρήση ντουντούκας και συνθημάτων, μίλησαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές Λευκάδας του ΚΚΕ, αρχίζοντας απ΄το τέλος του ψηφοδελτίου προς την αρχή: Πρώτος μίλησε ο Θωμάς Καββαδάς, δεύτερος ο Αλέξανδρος Βεροιώτης και τρίτη η συνήθης και παντός θεσμού (και καιρού) υποψήφια Δήμητρα Σταματέλου.

Οι ομιλητές καταφέρθηκαν ως συνήθως κατά της Ε.Ε. και των μονοπωλείων, υπέδειξαν το ΚΚΕ σαν τον μοναδικό φορέα ανατροπής των μνημονίων, κατηγόρησαν τον Σύριζα κυρίως αλλά και τους λοιπούς μνημονιακούς κομματικούς σχηματισμούς, καταφέρθηκαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της ναζιστικής και φασιστικής Χρυσής Αυγής και προφήτευσαν πως στο τέλος θα υπάρξει οπωσδήποτε κυβέρνηση, ακόμα και με Σύριζα-Ν. Δημοκρατία αν χρειαστεί, αφού αυτό είναι η επιθυμία και το σχέδιο των αφεντικών και των τοκογλύφων-δανειστών μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *