Το σχόλιο της ημέρας: Γοητείες και συνέπειες!

Το σχόλιο της ημέρας: Γοητείες και συνέπειες!

Δεν ήταν η σημερινή, η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται η προνομιακή μεταχείριση κάποιων μέσων από πλευράς της δημοτικής Αρχής! Κι ακριβώς επειδή δεν είναι η πρώτη φορά στην σύντομη μέχρι τώρα διαδρομή της, καταντά το συντομότερο ανέκδοτο ο ισχυρισμός πως “περνούσε τυχαία, είδε φως κι ανέβηκε” κι …έπεσε διάνα, στην στιγμή που έπρεπε!

Παρόμοιες “συμπτώσεις” άλλωστε έχουμε ζήσει και παλιότερα, με άλλες αρχές και εξουσίες. Υπήρξαν κι άλλοι άρχοντες κατά το παρελθόν που υπήρξαν ανεπίτρεπτα  γοητευμένοι κι έκαναν το ίδιο ακριβώς λάθος. Ας επικεντρωθεί  λοιπόν ο σημερινός γοητευμένος άρχοντας στην εξέλιξη εκείνων των σχέσεων και κυρίως στην σημερινή κατάληξη εκείνων των αρχόντων, αλλά και στις αιτίες της πτώσης τους. Γιατί όταν καταστρατηγούνται οι ίσες αποστάσεις, τότε κατά κανόνα στραβώνει και η πορεία…

Ας  ελπίσουμε πως η συγκεκριμένη γοητεία είναι απλώς σύμπτωμα της απειρίας κι ότι γρήγορα μαζί της, θα εκλείψει κι η παθογένεια που παράγει…  Διαφορετικά ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και ας γευθεί τις συνέπειες των επιλογών του.

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *