Λες και ήταν χθες!

Λες και ήταν χθες!

Η φωτογραφία της περσινής διαμαρτυρίας…

‘Ενας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από τότε που αναδείξαμε στο ΦΟΡΤΣΑ το τεράστιο πρόβλημα (μη) ύδρευσης που ταλαιπωρούσε τους νησιώτες μας του Καστού και του Καλάμου. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, το πρόβλημα συνεχίζεται ίδιο κι απαράλλαχτο. Το μόνο που άλλαξε ήταν οι φωτογραφίες στις διαμαρτυρίες τους: Ο “σίσκλος” (=τενεκεδένιος κουβάς) της περσινής φωτογραφίας αντικαταστάθηκε φέτος από το -επίσης τσίγκινο- κρεμαστό βρυσάκι. Τενεκέδες ξεγάνωτοι (και τα δυο) δηλαδή…

Λες και ήταν χθες!

Η φετινή φωτογραφία δείχνει τα ίδια και χειρότερα…

Σαν να ήταν χθες, λοιπόν, όπως λέει κι ο τίτλος του άρθρου κι ο λόγος στους νησιώτες του Καστού που βιώνουν το πρόβλημα:

***

Η ανάρτηση αυτή χάρις στο FortsaLefkada είχε γίνει στις 18/8/2019.
Μετά ένα χρόνο ακριβώς το πρόβλημα στον ΚΑΣΤΟ παραμένει άλυτο.
Παρακαλούμε να πάρει το θέμα δημοσιότητα και να μας απαντήσει ο Δήμαρχος και οι υπηρεσίες ύδρευσης του Δήμου Λευκάδας και να προβούν σε άμεσες ενέργειες επισκευής ή αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Καστού.
Πρόσφατα μετά απο παρέμβαση της αντιπολίτευσης ηλθε συνεργειο της ύδρευσης στον Καστό με μηδενικό αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα η υπεύθυνη του Συνεργείου παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις κατοίκων ούτε έχει απαντήσει να ενημερώσει ούτε ξανά ήλθε το συνεργείο.
Το νησί για ακόμη ένα καλοκαίρι δεν έχει νερό!! Το πάνω χωριό δεν έχει νερό όλο το χρόνο!!
Εάν μέχρι την Δευτέρα το αργότερο δεν υπάρχει απάντηση και ενέργειες απο πλευράς Δήμου θα ακολουθήσει κινητοποίηση και νόμιμες ενέργειες απο πλευράς πολιτών.
Το πρόβλημα διαιωνίζεται εδώ και δεκαετίες!
Τα ψέμματα τελειώσανε!
Σας Ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *