Επιχείρηση των Λιμενικών με 4 συλλήψεις στο Πόρτο Κατσίκι

Επιχείρηση των Λιμενικών με 4 συλλήψεις στο Πόρτο Κατσίκι

Επιτέλους! Φθάσαμε σχεδόν στο τέλος του δεκαπενταύγουστου για να γίνει το αυτονόητο, που βέβαια θα έπρεπε να είχε γίνει απ΄ την αρχή του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου:

Κλιμάκιο λιμενικών υποδυόμενοι τους τουρίστες, χρησιμοποίησαν σήμερα το μεσημέρι τις ξαπλώστρες του γνωστού “επιχειρηματία” που λυμαίνεται την παραλία στο Πόρτο Κατσίκι και διαμαρτυρήθηκαν στους αλλοδαπούς με τα μπλουζάκια του Λιμενικού που πήγαν να εισπράξουν το τίμημα για το υψηλό ενοίκιο, ζητώντας να μιλήσουν με τον υπεύθυνο. Μόλις αυτός εμφανίστηκε τους συνέλαβαν όλους μαζί και κατάσχεσαν τον εξοπλισμό και τις εισπράξεις της ημέρας, που μέχρι τότε ήταν περίπου 4.500 ευρώ!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με την διαδικασία του αυτόφορου στον κ. Εισαγγελέα Λευκάδας, απ΄όπου παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά θα είναι οριστικό το τέλος της “επιχείρησης” των γνωστών μαφιόζων της περιοχής, που με την ανεξέλεγκτη και παράνομη δράση τους έχουν εκθέσει κατ΄ επανάληψη το νησί μας πανελλαδικά κι ακόμα παραπέρα. Και το λέμε αυτό, γιατί και προ ημερών οι Λιμενικοί έκαναν αντίστοιχη έφοδο στα “Καβαλικευτά” Καλαμιτσίου και κατάσχεσαν τις ξαπλώστρες, αλλά ώ του θαύματος, τάχιστα οι ξαπλώστρες είχαν επιστρέψει στη θέση τους για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους!

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, υποθέτουμε, να δημοσιοποιηθεί ο αρμόδιος εκείνος (κατά πληροφορίες μας υπάλληλος του δήμου) που υπέγραψε για να επιστραφούν αυτές οι ομπρελο-ξαπλώστρες στους ιδιοκτήτες τους…

(Φωτο: αρχείου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *