Ο Βασίλης Χειμαριώτης ο εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ για την ΠΙΝ

Ο Βασίλης Χειμαριώτης ο εκλεκτός του ΚΙΝΑΛ για την ΠΙΝ

Ο άλλοτε Δήμαρχος Κορισσίων, όπως αναμενόταν, θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων που θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ.

Βασίλης Χειμαριώτης! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Κινήματος Αλλαγής για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια Νησιά.

Ο γιατρός και άλλοτε δήμαρχος Κορισσίων, ήταν το τελευταίο διάστημα το μεγάλο φαβορί για να χριστεί υποψήφιος περιφερειάρχης και το Σάββατο κατά τη διάρκεια της περιφερειακής σύσκεψης του Κινήματος που έγινε στην Κέρκυρα, παρουσία του στελέχους του ΚΙΝΑΛ, Χρήστου Πολυζωγόπουλου, τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

Το Σάββατο, στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την επιλογή  υποψηφίου Περιφερειάρχη για την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Μετά την  εισήγηση της περιφερειακής επιτροπής και τον διάλογο που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα  η επιλογή του γιατρού κ. Βασίλη Χειμαριώτη.

Ο Βασίλης Χειμαριώτης  είναι ένας επαγγελματικά καταξιωμένος επιστήμονας  με γνώσεις στα αυτοδιοικητικά καθώς διετέλεσε Δήμαρχος Κορισσίων  και διακρίνεται για την πολιτική και κοινωνική του δράση με διείσδυση και αποδοχή στα ευρύτερα στρώματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Στην  διαδικασία επιλογής του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για το Κίνημα Αλλαγής παρέστη και  το κεντρικό στέλεχος του Κινήματος κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος .

PHOTO CREDIT: ΕΡΤ

Πηγή: CorfuPRESS.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *