ΣΚΑΝΔΑΛΟ: “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ”

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ»

Καθαρό το νοσοκομείο Πρέβεζας – Στο Πειθαρχικό γιατρός του νοσοκομείου Λευκάδας

Επίορκοι γιατροί με τη συνεργασία φαρμακείων και φαρμακευτικών εταιριών ροκάνιζαν το δημόσιο χρήμα με αφορμή τα νοσοκομειακά επιθέματα που συνταγογραφούνταν για ασθενείς που όμως δεν τα είχαν καμία ανάγκη.
Η έρευνα των επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας κράτησε πολύ καιρό αλλά τελικά επιβλήθηκαν πρόστιμα και κάποιοι γιατροί παραπέμπονται στη δικαιοσύνη και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης.
Είναι σημαντικό ότι από τον έλεγχο αυτό δεν προέκυψε ευθύνη σε κανένα γιατρό του νοσοκομείου Πρέβεζας ενώ αντίθετα σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του PrevezaPosto, προέκυψε ευθύνη και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, για γιατρό του νοσοκομείου Λευκάδας. Ήδη του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και απομένει η παραπομπή του στη δικαιοσύνη και στο Πειθαρχικό.
Η υπόθεση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ο γιατρός αυτός, τελευταία συμπεριλαμβάνονταν στους ένθερμους και φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Το αρμόδιο Υπουργείο όμως έφτασε μέχρι το τέλος την έρευνα για τα νοσοκομειακά επιθέματα που έχουν κοστίσει πολλά χρήματα στο δημόσιο και οι επίορκοι γιατροί θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη.
Τα πρόστιμα βέβαια δεν τους πονάνε καθώς θα τους τα πληρώσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες που συμμετείχαν στην κλοπή του δημοσίου χρήματος.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

(Πηγή:www.PrevezaPosto.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *