Το Επιμελητήριο Λευκάδας στο 16ο East Med Yacht Show

 Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ.Βρεττός και τα κορίτσια από το Σύλλογο  Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος «Η Aρετούσα»  που επάνδρωσαν το περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας στο 16ο Εast Μed Yacht Show

Το Επιμελητήριο Λευκάδας παρευρέθηκε με περίπτερο στην εκδήλωση του 16ου Εast Μed Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.   Η Έκθεση, θεσμός, για το Επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τoν  Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ),  σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA).

Για πρώτη φορά φέτος υπήρξε τιμώμενος προορισμός της Ελλάδας και αυτός ήταν η Λευκάδα! Τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού μας που εκθέσαμε στο περίπτερο εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους!

Τον χώρο της έκθεσης καθ’ όλη τη διάρκειά της εκτιμάται ότι επισκέφθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ευχαριστεί τους παραγωγούς που μας προμήθευσαν με τα προϊόντα τους αλλά και τους  Συλλόγους Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος «Η Aρετούσα» και Λευκαδιτών Ηλιούπολης που μας βοήθησαν να επανδρώσουμε το περίπτερο μας. Καθώς και την ΕΠΕΣΤ για την αναφορά του περιπτέρου μας στο απολογιστικό δελτίο τύπου της έκθεσης.

Από τα δεξιά προς τα αριστερά ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Στελλιάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Δαβάκης, ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης,  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.  Κουρουμπλής, η  Περιφερειάρχης Αττικής κα  Δούρου,  ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Τρυφωνόπουλος, και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων κ. Κολλίντζας

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *