Το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΔΗ.ΣΥ. ενημερώνει για την πολιτική εκδήλωση της Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Κυριακή το πρωΐ πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λευκάδας με τους ετεροδημότες της Αθήνας, με κεντρικό ομιλητή το Κώστα Σκανδαλίδη στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε πλήθος Λευκαδίων, σε μια πρωτοβουλία για ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και τη πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την έξοδο από τη κρίση και τη προοπτική της χώρας.

Την συζήτηση άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα κ. Γιάννης Λάζαρης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο π. Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, καθώς  και ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ κ. Λαμπρακούλης.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο κ. Κ. Ασκούνης, γραμματέας οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, η κ. Ν. Βλασσοπούλου, ο κ. Χρ. Γ. Κτενάς, ο κ. Θ. Γεωργάκης π. Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο κ. Στ. Ζαβιτσάνος π. Δήμαρχος Μεγανησίου, ο κ. Κ. Αραβανής π. Δήμαρχος Λευκάδας, ο κ. Γρ. Κόμητας π. Πρόεδρος Καλάμου, η κ. Ντίνα Λάζαρη και η κ. Μαριάνθη Μεσσήνη.

Η ανταπόκριση των συμπατριωτών μας υπερέβη τις προσδοκίες των διοργανωτών, γεγονός που σηματοδοτεί την ανοδική πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ελπιδοφόρο μήνυμα για τη χώρα και τους πολίτες.

 

Νομαρχιακό Συμβούλιο ΔΗ.ΣΥ., 19/02/2017, Λευκάδα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.