Οι Εξανθείτες της Αθήνας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Εξανθειτών Αθήνας έκοψε την Κυριακή στις 22/01/2017 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο ECONOMY Κλεισθένους 5,του Αρη Βλάχου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο βουλευτής Λευκάδας κ.Καββαδάς Αθανάσιος,ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Λογοθέτης Θεοφύλακτος ,ο πρόεδρος της Εγκλουβής κ.Κοντογιώργης Χαράλαμπος,ο πρόεδρος της Ηλιούπολης κ.Γεωργάκης Ευάγγελος,ο πρόεδρος των Αγιοπετριτών κ.Αντύπας Απόστολος
και ο Λευτέρης Γεωργάκης από τον λαογραφικό σύλλογο ΛΑ.Ο.ΠΟ.ΛΙΣ.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γιώργος Βλάχος που καλοσώρισε τους επίσημους ,τον κόσμο και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.
Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έκδοση της εφημερίδας μας και απήυθυνε κάλεσμα σε όλους για να βοηθήσουν και να στηρίξουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας για να συνεχίσει να εκδίδεται. Η εφημερίδα είναι σημαντική για την ιστορία των συλλόγων.
Στη συνέχεια έκοψε το πρώτο κομμάτι για τον σύλλογο μας και κάλεσε και τους επίσημους να μας τιμήσουν κόβοντας και εκείνοι με την σειρά τους ενα κομμάτι και δίνοντας μας τις ευχές τους.Ολοι τόνισαν πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη των συλλόγων για την διατήρηση και εξέλιξη της ιστορίας κάθε τόπου.
Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Μαριώ και την Κατερίνα από τις πίτες της Μαμάς στη Λευκάδα για την υπέροχη λαδόπιτα που μας έστειλαν για ακόμη μια φορά..Λαδόπιτα πραγματικά υπέροχη φτιαγμένη από Ξαθείτες μάστορες που κανείς δεν τους πιάνει.
Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αρη και την Κατίνα Βλάχου για την παραχώρηση της αίθουσας του ξενοδοχείου τους αλλά και για όλα τα κεράσματα που μας πρόσφεραν.
Το φλουρί της πίτας το κέρδισε ο Βλάχος Μιχάλης Κουρατζάνης ,το οποίο αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρω απο τα PUBLIC.
Νικητές των λαχνών, η Ζέτα Μπάρτζου και η Μιχαηλία Γράψα .Κέρδισαν αντίστοιχα μια φωτογραφική μηχανή από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και ένα χεροποίητο κομπολόι προσφορά του Σωτήρη Ράπτη Πίφαρου.
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *