Η Νέα Χορωδία στην 12η Συνάντηση Χορωδιών στα Γιανιτσά

%ce%bd%cf%872

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ

      ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

                         1964

                                                                                                    Λευκάδα  18-11-2016

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

          Το χορωδιακό τμήμα του Μουσικοχορευτικού Ομίλου της «Νέας Χορωδίας Λευκάδας» συμμετείχε στην 12η Χορωδιακή Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα ζηλευτό και υπέροχο αμφιθέατρο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γιαννιτσών, με την συμμετοχή της διοργανώτριας Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών, της Χορωδίας του Σωματείου Φίλων Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και του χορωδιακού τμήματος της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.

Η χορωδία μας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας-Κυριακής  Αραβανή και με συνοδεία  του κ. Διονύση Σκλαβενίτη στο πιάνο, έκανε μια άρτια εμφάνιση και με το ρεπερτόριο που παρουσίασε καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα.

%ce%bd%cf%871

Με το πέρας της εκδήλωσης οι χορωδίες δεξιώθηκαν από τους οικοδεσπότες και στη συνέχεια, υπό τους ήχους της ορχήστρας, τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το επόμενο πρωινό οι διοργανωτές μας ξενάγησαν στα αξιοθέατα της πόλης των Γιαννιτσών και στη συνέχεια το ταξίδι της χορωδίας μας συνεχίστηκε στην όμορφη πόλη της Έδεσσας, με στάση στην επιστροφή στην ιστορική πόλη της Νάουσας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Γιαννιτσών καθώς και στα μέλη της, για την τιμητική πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία που μας προσφέρθηκε.

Η επόμενη εμφάνιση της χορωδίας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του 14ου Χορωδιακού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Όμιλός μας, στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας (Βαρδάνια), με την συμμετοχή  της χορωδίας του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «Ορφεύς 1937», της χορωδίας Αλιβερίου και της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».

%ce%bd%cf%873

           

 

Το  Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *