Σύλληψη 34χρονου στη Λευκάδα για κατοχή κάνναβης

%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc-%cf%83%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, κατά περίπτωση, για καταδικαστική απόφαση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, και τη Λευκάδα, τέσσερα άτομα,  κατά περίπτωση, για καταδικαστική απόφαση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε, το Σάββατο (05-11-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου,  36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παράνομη οπλοφορία.

Σε δύο περιπτώσεις στην Κέρκυρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή (03 και 04-11-2016) εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 17 ετών, αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, σε μία ακόμη περίπτωση στη Λευκάδα εντοπίστηκε, την Παρασκευή (04-11-2016), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 34χρονος ημεδαπός, στην κατοχή οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *