Καλή εμφάνιση για τον Γ.Σ. αλλά και ατυχίες στο πανελλήνιο παίδων/κορασίδων

1 γσ6

ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π/Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ.

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26/06/2016, διεξήχθη στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων/Κορασίδων. Ο Γυμναστικός Σύλλογος συμμετείχε με τον Δημήτρη Μπουρσινό στα 100μ, την Γεωργιάννα Ιωακειμίδη στο άλμα εις ύψος και τη Θάλεια Ζακυνθινού στο έπταθλο.

Την αυλαία άνοιξε η πρωταθλήτρια του πεντάθλου, Θάλεια Ζακυνθινού, η οποία ήρθε δεύτερη στην κούρσα των 100μ με εμπόδια, μια κούρσα όπου η εξαιρετική Ηρώ Συνολάκη κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 13’’ 85. Η ατυχία όμως χτύπησε την αθλήτρια, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα μέγιστα, κατάφερε όμως να κατακτήσει την 6η θέση με 4097 βαθμούς, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ. Η αθλήτρια θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στις 9 & 10 Ιουλίου στις Σέρρες, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο Δημήτρης Μπουρσινός συμμετείχε στους προκριματικούς των 100μ, αλλά στην κούρσα που πραγματοποιήθηκε μετά από τρεις (!) άκυρες εκκινήσεις δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος, αφού σημείωσε  πολύ μέτριο χρόνο 12’’03.

Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη, κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα, πέρασε όλα τα ύψη μέχρι το 1,65μ με την πρώτη προσπάθεια, πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ, όμως δεν τα κατάφερε στο 1,70μ και κατέκτησε την 4η θέση. Αυτή της η εμφάνιση και η θέση κατά πάσα πιθανότητα θα της δώσει θέση στην Εθνική Ομάδα Στίβου Παίδων/Κορασίδων, πράγμα που θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες. Να σημειώσουμε ότι η Γεωργιάννα προέρχεται από μικρότερη κατηγορία και ήταν η πρώτη Παγκορασίδα μετά τις τρεις πρώτες Κορασίδες.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του Γυμναστικού είναι στις 02 και 03/07/2016 στην Καβάλα, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων, με τη συμμετοχή του (ανέτοιμου λόγω τραυματισμού)Κων/νου Ζαμπέλη στο άλμα εις μήκος, του Δημήτρη Χαλικιά στο έξαθλο και βέβαια της Γεωργιάννας Ιωακειμίδου στο άλμα εις ύψος.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *