Βούρκωσε ο Πρόεδρος κατά την αναγόρευσή του σε επ. καθηγητή του ΤΕΙ Ι.Ν.

1 προ 7

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βούρκωσε όταν πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε την διοικούσα επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την τιμή που του έγινε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Την ημέρα της εκλογής μου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έκανα και το τελευταίο μου μάθημα ως καθηγητής. Γι αυτό ευχαριστώ γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω άλλο ένα μάθημα σήμερα» ήταν τα λόγια του κ. Παυλόπουλου.

προ 1-1
προ 1-2

Προηγουμένως, είχε γίνει Προσφώνηση του Τιμώμενου από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα.

Παρουσίαση του έργου του Τιμώμενου από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ερνέστο Τζαννάτο.

Ανάγνωση του Ψηφίσματος της Διοικούσας Επιτροπής από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Επίκουρο Καθηγητή κ. Γεώργιο Ηλίαδη.

Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητή κ. Αθανάσιο Καλαφάτη.

προ 5

προ 6Περιένδυση του Τιμώμενου με την τήβεννο του Ιδρύματος από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητή κ. Ιωάννη Δραγώνα και τους αντιπροέδρους κ. Αθανάσιο Καλαφάτη και κ. Ερνέστο Τζαννάτο.

Ομιλία του Τιμώμενου με τίτλο: «το ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση και το άσυλο. Η ανάγκη πιστής εφαρμογής του για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού ζητήματος».

Στην όμορφη εκδήλωση, καλωσόρισμα έκανε ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ναπολέων Μαραβέγιας, ενώ μίλησαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεράσιμος Ζώρας και ο Φιλόλογος Δρ. Ιστροίας κ. Πέτρος Πετράτος με θέμα τον Ιωσήφ Μομφεράτο.

Το παρών έδωσαν, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριος, η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη,  ο πρώην νομάρχης Διονύσης Λευκαδήτης, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο πρώην υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος και εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας του Νησιού. Εκ μέρους της Κυβέρνησης, στην εκδήλωση παρέστη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναχώρησε για το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εκεί όπου το προεδρικό αεροπλάνο περίμενε για να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Πηγή (με πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ και video):www.inkefalonia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *